World of Hyatt past award categorieën aan2 min leestijd

Hyatt

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

World of Hyatt heeft vandaag laten weten de award categorieën aan te gaan passen. Vanaf 28 maart zul je bij meer dan 200 hotels meer punten kwijt zijn. Vorige week kwam Hyatt nog met een promotie voor dit voorjaar waarbij je 3.000 bonuspunten kunt verdienen voor elke twee nachten.

World of Hyatt past award categorieën aan

In totaal gaan 214 hotels meer punten per nacht kosten. Je hebt nog t/m 27 maart om je verblijf voor het huidige aantal benodigde punten te boeken. Het betreffen hier hotels wereldwijd. Dit is slecht nieuws voor wie Hyatt punten gebruikt voor zijn of haar verblijf. Voor veel hotels ben je namelijk vanaf 28 maart meer punten kwijt. Hierdoor komen de meeste hotels ook in de dure categorie 8. Voor deze categorie zijn 40.000 punten per nacht nodig. Voor categorie 7 is dit 30.000 wat dus een stijging van 25% betekent. Een paar voorbeelden zijn hier het Park Hyatt Zürich en het Hotel Excelsior Dubrovnik.

Hyatt
Vanaf 28 maart ben je in 200 hotels van Hyatt meer punten kwijt. (bron: Hyatt)

Ook het dichtbijgelegen Hyatt Place Amsterdam Schiphol Airport gaat om hoog. Hier ben je vanaf 28 maart 8.000 in plaats van 5.000 punten kwijt. Echter gaat het niet bij alle hotels om een stijging in het aantal punten. Bij sommige hotels heb je namelijk vanaf 28 maart ook minder punten nodig. Het gaat hierbij om in totaal 158 hotels. Neem hierbij bijvoorbeeld het Ambassador Zürich waar je vanaf dan 20.000 punten per nacht kwijt bent in plaats van 25.000.

Waarom deze wijzigingen

Hyatt geeft aan deze wijzigingen door te voeren om zich opnieuw ‘af te stemmen’ op de markt. In veel gevallen gaat het echter om een aantal interessante deals waarvoor je nu ineens veel meer punten kwijt bent. Mocht je dus nog wat Hyatt punten hebben staan en een mooie deal voor ogen hebben die vanaf 28 maart wellicht verdwijnt is het dus een goed idee om je punten voor die datum te besteden. Meer over deze wijzigingen kun je lezen op de website van Hyatt.

Uitgelichte afbeelding: Hyatt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *