World of Hyatt Bonus Journeys – 3.000 bonus punten2 min leestijd

Hyatt, Ibiza

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

World of Hyatt, het loyaliteitsprogramma van Hyatt, heeft haar Bonus Journeys promotie voor het voorjaar van 2023 bekend gemaakt. Deze nieuwe promotie start op 20 maart 2023.

World of Hyatt Bonus Journeys – 3K punten

Tijdens deze promotie ontvang je 3.000 bonus punten bij elke twee nachten. De promotie loopt tot 26 mei 2023. Het is nodig om je te registreren voor deze promotie en dat kan tussen 21 februari en 30 april 2023.

Het eerste verblijf na de registratie telt helaas niet mee voor de bonus punten. Je krijgt deze pas vanaf het tweede verblijf van minimaal twee nachten. De promotie is geldig bij alle merken van de hotelketen, inclusief Small Luxery Hotels of the World hotels. Je kunt in Nederland bijvoorbeeld terecht bij Andaz Amsterdam Prinsengracht, Hyatt Regency Amsterdam en Hyatt Place Amsterdam Airport.

Andaz Amsterdam Prinsengracht (Bron: Hyatt)

Tijdens de promotie kun je maximaal 45.000 bonus punten verzamelen. Dit krijg je dus na 30 in aanmerking komende nachten. Alle voorwaarden kun je binnenkort vinden op de registratiepagina.

De World of Hyatt punten die je verzameld kun je gebruiken om een gratis overnachting te boeken bij een van de vele hotels. Het is ook mogelijk om een Points & Cash overnachting te boeken. De helft van het tarief betaal je dan met punten en de andere helft is de helft van het standaard tarief. Alle informatie over de Points & Cash mogelijkheid kun je hier lezen op InsideFlyer. 

Promotie voor aankoop punten & bonus bij nieuwe hotels

Op dit moment loopt er ook een promotie waarbij je 25% bonus punten ontvangt als je punten koopt. De verblijven die je boekt met punten komen vaak ook in aanmerking voor de Bonus Journeys promoties.

Verblijf je bij een nieuw geopend of aangesloten hotel, dan ontvang je ook nog eens 500 World of Hyatt bonuspunten per verblijf. Deze punten ontvang je aanvullend op de Bonus Journeys promotie. Heb je een elite status binnen het loyaliteitsprogramma dan ontvang je ook extra punten ten opzichte van een lid zonder status.

World of Hyatt Bonus Journeys

Afbeeldingen ©Hyatt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *