Koop nu IHG One Rewards punten met 100% bonus1 min leestijd

IHG One

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

IHG One Rewards heeft op dit moment een promotie waarbij je 100% bonuspunten kunt krijgen bij het kopen van punten. IHG One Rewards is het loyaliteitsprogramma van de hotelketen IHG.

Tijdelijk IHG One Rewards punten met 100% bonus

Tot en met 29 december 2022 ontvang je bij het kopen van IHG Rewards een bonus van 100%. Het aantal punten dat je in een kalenderjaar kunt kopen is tijdelijk verhoogd naar 250.000 punten. Voor 500.000 punten betaal je tijdens deze promotie ongeveer €2.419,- ($2.500).

Na het kopen van de punten kan het even duren voordat deze in je account zijn bijgeschreven, maar vaak is dit al binnen enkele uren. Dit is tevens het hoogste percentage aan bonuspunten dat het loyaliteitsprogramma de afgelopen periode heeft gegeven.Heb je nog geen account, dan kun je dit hier gratis aanmaken.

IHG hotel merk voco vestigt voor het eerst in Parijs, Frankrijk.

IHG One Rewards punten besteden

De punten van het loyaliteitsprogramma kun je gebruiken om gratis overnachtingen te boeken. Het aantal punten per nacht verschilt, maar het start al vanaf 10.000 punten per nacht. Heb je niet voldoende punten, dan kun je in veel gevallen ook gebruik maken van een Points & Cash overnachting. Het is mogelijk om bij een van deze vele merken een overnachting met punten te boeken: Crowne Plaza, Holiday Inn, Holiday Inn Express, Candlewood Suites, Staybridge Suites, voco, EVEN, Six Senses, Regent, InterContinental, Kimpton en Hotel Indigo.

Gebruik je de punten voor een overnachting in een Kimpton hotel, dan kun je ook gebruik maken van het Social Password. Als je dat wachtwoord zegt tijdens het inchecken dan ontvang je een verrassing. Dit kan bijvoorbeeld een gratis drankje zijn aan de bar, maar ook een gratis upgrade. Het aanbod verschilt per hotel.

Wat is het nieuwe Kimpton Secret Password?

Afbeeldingen ©IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *