Koop nu Hilton Honors punten met 100% bonus2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je hebt nu de mogelijkheid om Hilton Honors punten te kopen met 100% bonus. Deze promotie loopt tot 23 november 2023. De punten in het loyaliteitsprogramma kun je gebruiken bij een van de vele Hilton hotels.

Hilton Honors punten – hotels vanaf €23,50

Je kunt normaal gesproken maximaal 80.000 punten per jaar kopen in het loyaliteitsprogramma. Met de huidige promotie is dat nu aangepast naar 160.000 punten. De 160.000 punten kosten nu ongeveer €1.509 ($1.600). Als je nu 160.000 punten koopt, dan ontvang je er in totaal 320.000 in je account. Een punt kost tijdens deze promotie ongeveer €0,0047. Deze punten kun je vervolgens gebruiken voor bijvoorbeeld een gratis verblijf bij een van de vele hotels.

Je kunt in het loyaliteitsprogramma al een gratis overnachting boeken vanaf 5.000 punten per nacht. Hierdoor kun je nu dus een overnachting boeken voor ongeveer €23,50 als je de punten koopt tijdens deze promotie. Een voorbeeld van een hotel dat 5.000 punten per nacht kost is het DoubleTree Elazig hotel in Turkije. Een overzicht met alle hotels en het bijbehorende puntenaantal kun je hier vinden.

Hilton Honors Logo

Heb je een elite status in het loyaliteitsprogramma, dan ontvang je de vijfde nacht gratis. Dit voordeel krijg je alleen als je het verblijf met punten boekt. In sommige gevallen kan het dus een goede optie zijn om de punten te kopen en daarmee een verblijf te boeken. Award nachten kun je in de meeste gevallen ook gratis annuleren.

Wil je de punten kopen tijdens deze promotie, dan log je als eerste in bij Hilton. Vervolgens ga je naar More Ways to Use Points. Op die pagina kun je kiezen voor Buy Points en daar kun je de betalingsgegevens invullen. De punten staan vaak direct in je account. Alle voorwaarden van deze promotie kun je hier vinden. Er is ook een mogelijkheid om een ongelimiteerd aantal punten gratis over te schrijven tussen accounts.

Afbeeldingen ©Hilton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *