Koop nu Flying Blue miles met 70% bonus1 min leestijd

KLM Premium Comfort cabine

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Momenteel kun je Flying Blue miles kopen waarbij je een bonus ontvangt. De miles kun je bijvoorbeeld besteden aan een Promo Reward bestemming met KLM of Air France.

Nu tot 70% bonus bij Flying Blue

De promotie waarbij je een bonus ontvangt bij aankoop van Flying Blue miles, loopt tot 10 juni 2024. Na het inloggen op de Flying Blue website kun je de promotie zien. Het kan dus zijn dat je een ander bonuspercentage hebt als promotie.

Tijdens deze promotie ontvang je bijvoorbeeld al 70% bonus vanaf 2.000 miles. Bij aankoop van 2.000 miles ontvang je 1.400 miles als bonus voor een bedrag van 52 euro. Koop je bijvoorbeeld 100.000 miles, dan ontvang je 70.000 miles cadeau. Dit kost je dan 2.500 euro.

Flying Blue Ultimate status

Zolang de promotie loopt kunnen Flying Blue elite deelnemers maximaal 210.000 miles als bonus ontvangen. Voor Flying Blue Explorer leden is dit maximaal 70.000 miles. De volledige voorwaarden kun je vinden tijdens het kopen van de miles.

De miles in het loyaliteitsprogramma van Flying Blue kun je besteden aan diverse zaken zoals een award ticket. Je kunt dan reizen met Air France, KLM of een van de andere partners. Als je een award ticket boekt met miles komt daar nog wel een bedrag aan toeslagen en belastingen bij. Iedere maand zijn er ook Promo Rewards te koop waarbij je een award ticket kunt kopen met maximaal 50% korting.

Afbeeldingen ©KLM/FlyingBlue

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *