Koop Iberia Avios met 50% bonus

Airbus A340 van Iberia (Bron: Iberia)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iberia Plus heeft deze week een nieuwe promotie aangekondigd waarbij je 50% bonus Avios kunt verkrijgen bij aankoop van Avios. In sommige gevallen kan het erg aanlokkelijk zijn om punten te kopen om er zo een mooi business class award voor te boeken.

Krijg een bonus van 50% bij aankoop van Avios

T/m donderdag 27 augustus krijg je een bonus van 50% als je Avios aankoopt bij Iberia. Je krijgt deze bonus al als je slechts 2..000 avios aanschaft. De avios worden echter goedkoper naarmate je meer aankoopt.

Iberia heeft daarnaast het maximum aantal Avios dat je kunt aankopen per kalenderjaar verhoogt van 100.000 naar 200.000. Het maximum aantal Avios met deze bonus dat je nu kunt kopen is dus 300.000 en hiervoor ben je € 3.601 kwijt. Het is echter goed om te weten om je aankoop in euro’s te doen en niet in USD dollars, aangezien het je dan veel meer kost.

Zet je Avios over naar British Airways Executive Club

Om nog meer waarde te halen uit je Avios kun je ze overzetten naar de Executive Club van British Airways. Een voorwaarde is wel dat beide accounts 90 dagen oud moeten zijn en ook moet je op beide accounts activiteit hebben. Dit is dus eigenlijk ook een goede manier om British Airways Avios te kopen. Houd echter wel rekening mee met het maximum aantal Avios je kunt overschrijven.

Conclusie

Dit is één van de betere promoties om punten te kopen en zeker als je interessante manieren weet om ze te besteden. Twee jaar geleden boekte ik zelf bijvoorbeeld een retourtje Zuid Amerika met Iberia in business class voor 85.000 Avios. Een normaal retourtje business class kost al gauw meer dan € 3.000 dus hiermee haal je er zeker al goede waarde uit mocht je dat ook willen boeken.

Beeldmateriaal: Iberia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *