Koop Hilton Honors punten met 100% bonus2 min leestijd

Hilton Gyeongju

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hilton Honors heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je maar liefst een bonus krijgt van 100% bij het kopen van punten.

100% bonus op aankoop Hilton Honors punten

Tot en met 9 februari 2022 biedt Hilton Honors een bonus aan van 100% bij het aankopen van punten. Een voorwaarde is wel dat je minimaal 10.000 punten koopt. Als we het maximale uit deze promotie halen, is het mogelijk om 160.000 punten te kopen voor $ 800,-. Dit staat gelijk aan ongeveer € 707,-. Let op: niet alle accounts hebben dezelfde bonus gekregen. Check dit dus even voor jezelf.

buitenzwembad, doubletree by hilton, Kuala Lumpur
Koop tijdelijk Hilton Honors punten met 100% bonus. (foto: eigen foto)

Aangezien je gratis punten kunt overzetten tussen verschillende accounts, kun je dus eigenlijk nog meer punten kopen. Hilton Honors punten zijn maximaal 12 maanden geldig zolang er activiteit op je account is.

Is dit interessant?

Het kopen van punten tijdens een dergelijke actie kan erg voordelig zijn, mits je er van tevoren een goed idee van hebt waarvoor je ze gaat gebruiken. Bijvoorbeeld als je net een aantal punten tekort komt voor een awardovernachting bij een duur hotel. Ook heb je soms hotels waar je schrikbarend veel voor een nacht moet betalen. In dat geval kan het super interessant te zijn om in zo’n hotel met punten te boeken. Zo verbleef ik eerder voor slechts 10.000 punten per nacht in het Hilton Garden Inn Hanoi.

hilton, hanoi, garden inn
Voor 10.000 punten per nacht had ik een prima hotel in het Vietnamese Hanoi.

Soms kan het dus lonen om juist goedkope categorie 1 of 2 hotels te boeken met punten. Ook nu Hilton officieel geen award categorieën meer heeft zijn er een aantal hotels voor 5.000 of 10.000 punten te boeken. Dit komt dan neer op slechts 25 of 50 USD. Ook hoef je geen belastingen meer te betalen.

Uitgelichte afbeelding: Hilton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *