InsideDeals: Reis naar Verenigde Staten voor nog geen €3002 min leestijd

Finnair A350

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In deze editie van InsideDeals brengen we je zeer voordelig naar de andere kant van de Atlantische Oceaan. Natuurlijk brengen wij je niet letterlijk, maar helpen je wel met deze voordelige tickets. Voor minder dan €300 vlieg je al in Economy Class naar de Verenigde Staten met een van de OneWorld maatschappijen.

Verenigde Staten

Vanuit Nederland kun je rechtstreeks naar verschillende bestemmingen in de Verenigde Staten vliegen. Met een overstap bereik je zelfs nog meer bestemmingen. Regelmatig loont het ook om op te stappen in bijvoorbeeld Antwerpen, Brussel of Düsseldorf. Zeker als je wat dichter bij de grens met Duitsland of België woont kan dit zeker lonen.

InsideDeals - Reis naar Verenigde Staten nog geen €300
Foto: Google

De deals in deze InsideDeals zijn te boeken voor een reisperiode tot en met juni en variëren in vertrekluchthaven. Een aantal bestemmingen voor minder dan €300,- zul je in dit artikel kunnen vinden, echter zijn er meerdere bestemmingen te vinden. Maak bijvoorbeeld gebruik van deze link in Google Flights en pas de data naar je gewenste reisdata aan.

Phoenix

Voor €272 vlieg je al naar het Amerikaanse Phoenix in Arizona. De vlucht start in Brussel en gaat via Helsinki naar Chicago en eindigt in Phoenix. Je vliegt met Finnair en American Airlines op de heenweg. De terugweg wordt uitgevoerd door American Airlines en Iberia. Reisdata en vlucht is hier te vinden en aan te passen. Boeken doe je onder andere via American Airlines.

Las Vegas

Vlieg bijvoorbeeld tussen 9 maart en 17 maart naar Las Vegas. Vertrek vanuit Brussel Airport en reis met bijvoorbeeld American Airlines, British Airways en Finair. Finair vliegt tussen Helsinki en Los Angeles onder andere met de Airbus A350 voorzien van een 3-3-3 configuratie.

The Strip Las Vegas
The Strip Las Vegas.

Voor €284,- vlieg je al retour vanuit Brussel naar Los Vegas. De route is hier te vinden en onder andere te boeken via American Airlines.

Chicago

Voor net geen €250,- vlieg je al retour tussen Brussel en Chicago. Finnair brengt je vanuit Helsinki met de A350-900 naar deze bruisende stad in de Verenigde Staten. Er is veel beschikbaarheid voor deze prijs tot en met juni. Soms zijn de tickets wat duurder dan €250,-, maar voor minder dan €300 vlieg je zeker naar deze bestemming in de Verenigde Staten. Tickets zijn hier te vinden.InsideDeals - Reis naar Verenigde Staten nog geen €300

Seattle

Tot slot de laatste bestemming in deze InsideDeals. Voor net iets meer dan €250 vlieg je naar Seattle. Dit kan vanuit Brussel en wederom met Finnair via Helsinki. Is Dusseldorf dichterbij, dan is ook dat mogelijk, maar betaal je net iets meer dan €300,- om naar Seattle te reizen. Vind hier de juiste reisdata en voordelige tickets. Boeken kan onder andere direct bij Finnair.

Over deze hippe gave stad lees je in dit artikel meer.

Bestemmingstips – Seattle, Verenigde Staten
Space Needle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *