Koop Flying Blue miles met mystery bonus – tot 75% extra miles

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het loyaliteitsprogramma van o.a. Air France en KLM heeft momenteel een tijdelijke promotie. Bij aankoop van Flying Blue miles krijg je een mystery bonus die kan oplopen tot 75% extra miles. Deze actie loopt tot en met 11 augustus 2019.

Flying Blue miles met mystery bonus

De bonus is niet voor iedereen hetzelfde. Aan mijn persoonlijke account is een bonus toegekend van 50%. Het maximale aantal punten wat ik persoonlijk tijdens deze promotie kan ontvangen is 37.500. Dit aantal krijg ik als ik 75.000 punten koop tegen een bedrag van €2.062,50. Als ik deze punten wil besteden voor een award ticket, dan komt hier nog wel een bedrag aan toeslag bij. De hoogte van dit bedrag hangt onder andere af van de klasse en de bestemming van het award ticket. Zo reis je bijvoorbeeld met de nieuwste KLM B787-10 naar Dubai.

Flying Blue miles met 50%
Flying Blue miles met 50%

Als je geen elite status hebt binnen het Flying Blue programma, dan kun je een maximale bonus ontvangen van 56.250 miles (als je een mystery bonus hebt van 75% extra). Heb je wel een elite status, dan is het maximale aantal punten dat je extra ontvangt 100.000. Elite leden kunnen ook onbeperkt miles kopen, terwijl je dat niet kunt doen als je geen status hebt. Zonder status is het aantal beperkt tot maximaal 75.000.

Je kunt de Flying Blue miles met een mystery bonus via deze pagina aanschaffen. Na het inloggen is zichtbaar voor welke bonus je in aanmerking komt. De punten staan binnen 72 uur na aanschaf in je Flying Blue account.

Voorwaarden bij deze promotie

De volgende voorwaarden gelden bij deze promotie van Flying Blue:

De bonus Miles worden uitgekeerd op transacties die plaatsvinden tussen 15 juli en 11 augustus 2019 (23:59 uur, MET+1), en worden bijgeschreven op het account van de ontvanger nadat de transactie is afgerond.

Tijdens de actieperiode kunnen Elite-deelnemers een maximale bonus van 100.000 Miles ontvangen. Elite-deelnemers kunnen jaarlijks een onbeperkt aantal basis Miles kopen. Explorer-deelnemers kunnen maximaal 75.000 Miles per kalenderjaar kopen of ontvangen, tenzij er een actie loopt waarmee het mogelijk is om bonus Miles te ontvangen bovenop het maximum van 75.000 Miles. Miles zijn te koop in eenheden van 2.000 Miles.

De Miles worden door Points Inc. De Miles worden binnen 72 uur na aankoop op uw account bijgeschreven. U heeft het recht om uw aankoop binnen 14 dagen te annuleren, zoals voorzien in de Algemene Voorwaarden van het programma Miles kopen en schenken. Voor het uitoefenen van uw herroepingsrecht of voor assistentie bij het programma Miles kopen en schenken kunt u contact opnemen met het Customer Service Centre.

Points Inc. is gevestigd te Richmond Street W 111, 7e verdieping, Toronto, Ontario, Canada, M5H 2G5.

Reacties

  1. Scorcy zegt

    Een mystery bonus? Betaalt Points Inc de kansspelbelasting? Of begrijp ik dit vage verhaal verkeerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *