Koop Iberia Avios en ontvang 50% extra punten

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt tot en met 25 juli 2019 Iberia Avios kopen waarbij je 50% extra punten ontvangt. Je komt al in aanmerking voor deze bonus als je 2.000 punten koopt, dus deze promotie kan ook van pas komen als je net een paar punten tekort komt. Deze punten kun je bijvoorbeeld besteden aan een award ticket.

Iberia Avios met 50% extra punten

Je kunt maximaal 200.000 Avios kopen tijdens deze promotie tegen een bedrag van €3.601. Daarbij krijg je dan 100.000 Avios cadeau waardoor je er na je aankoop dus 300.000 hebt. Hoe meer punten je in één keer koopt, hoe goedkoper de punten naar verhouding zijn. Je krijgt het beste tarief als je er tussen de 100.000 en 200.000 koopt.

Wil je graag een keer business class vliegen, dan kun je bijvoorbeeld een vlucht boeken tussen Madrid en Boston. Dit kost je 68.000 punten voor een retour of 34.000 punten voor een enkele reis. Daarbovenop komt nog wel een bedrag aan toeslagen. Dit is ongeveer 180 euro voor een retour, maar is afhankelijk van meerdere factoren.

Een andere leuke optie is om met de nieuwste A350 te vliegen tussen Madrid en London. Deze toestellen zijn voorzien van de nieuwe business class en vliegt één of twee keer per dag tussen deze twee steden.

Het is ook mogelijk om je Iberia (IB) Avios samen te voegen met British Airways Avios. Hierdoor is het dus mogelijk om nu de punten voor IB te kopen en vervolgens over te schrijven naar British AirwaysIn dit artikel kun je lezen hoe je deze punten kunt samenvoegen. Het aantal punten en toeslagen dat je kwijt bent voor een award ticket verschilt soms tussen deze twee partners, dus het kan lonen om dit even te controleren alvorens je gaat boeken.

British Airways nieuwe business class
De nieuwe business class van British Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *