Koop Finnair Plus Avios met 40% korting2 min leestijd

Finnair A350

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Finnair is onlangs overgestapt op Avios. Avios kun je ook sparen bij Iberia, Air Lingus, Qatar Airways en British Airways. Finnair heeft nu een promotie waarbij je de Avios kunt kopen met maximaal 40% korting.

Koop Finnair Avios met 40% korting

Tot en met 16 juni kun je Finnair Avios kopen met een korting, welke afhangt van de status in het loyaliteitsprogramma. Heb je geen status, dan ontvang je 30% korting. Heb je een Silver status, dan ontvang je 35% korting. Alle leden met een hogere status ontvangen 40% korting bij aankoop van de Avios.

Als je tijdens deze promotie 200.000 Avios koopt met een Finnair Gold status, dan betaal je hier 2.520 euro voor. De prijs voor een punt is tijdens deze promotie dan 1,26 euro cent.

De voorwaarden van deze promotie kun je vinden tijdens het aankoopproces. De Avios kun je ook kosteloos overschrijven naar bijvoorbeeld British Airways.

Finnair met Airbus A350 naar Nederland

Finnair vliegt in de zomerdienstregeling twee keer per dag tussen Amsterdam Airport Schiphol en Helsinki. Daarbij zet de luchtvaartmaatschappij ook een een Airbus A350-900 in.

De Airbus A350 beschikt over een Business Class met stoelen in een 1-2-1 configuratie. Daarnaast is er een Premium Economy cabine aanwezig in het toestel. In de Economy Class zijn de stoelen geplaatst in een 3-3-3 opstelling, waarbij sommige stoelen extra beenruimte bieden. Alle passagiers kunnen gebruikmaken van het inflight entertainmentsysteem dat aan boord beschikbaar is.

KLM vliegt ook dagelijks naar Helsinki. Deze luchtvaartmaatschappij zet een Boeing 737 in of een Embraer van KLM Cityhopper.

Nieuwe Premium Economy cabine Finnair aan boord van de Airbus A350-900 (Bron: Finnair)

Afbeeldingen ©Finnair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *