Eerste vernieuwde British Airways Boeing 787-8 weer in de vloot2 min leestijd

Na 2 jaar afwezigheid gaan Virgin & British Airways weer naar China

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De eerste Boeing 787-8 Dreamliner van British Airways met nieuwe Club Suites zal op 15 juni weer commerciële vluchten gaan maken. Eerder dit jaar maakte British Airways al bekend dat men op dit moment alle Boeing 787 Dreamliners aan het voorzien is van Club Suites.

Eerste British Airways Boeing 787-8 met Club Suites

De Boeing 787-8 met registratienummer G-ZBJA zal, als alles verloopt volgens plan, volgens Head for Points op 15 juni weer te vinden zijn in de commerciële vloot. Dit zal dan de eerste Boeing 787-8 van British Airways zijn met nieuwe Club Suites. Op dit moment hebben namelijk alle Boeing 787-8 en Boeing 787-9 toestellen van de Britse maatschappij nog de oude stoelen in business class. Aanvankelijk zouden deze toestellen al in 2021 de nieuwe Club Suites krijgen maar dit liep toen helaas vertraging op. Na drie jaar zal uiteindelijk het eerste toestel gaan rondvliegen met meer comfort in de business class.

De bewust Club World stoel (Bron: British Airways)
Na een vertraging van drie jaar zal binnenkort de eerste Boeing 787-8 van British Airways voorzien zijn van Club Suites. (Bron: British Airways)

De eerste vlucht met de nieuwe Club Suites aan boord zal te vinden zijn op de route tussen Londen-Heathrow en Indiase Bangalore. Daarnaast zal het toestel ook te vinden zijn op vluchten naar Chennai en het Canadese Montreal.

Nu nog de Airbus A380

Nu zowat alle toestellen binnenkort voorzien zullen zijn van Club Suites, blijft alleen de Airbus A380 nog over. De Boeing 787-10 toestellen zijn namelijk al voorzien van deze nieuwe stoelen in business class. De Airbus A380 stoelen beschikken echter nog over de wat oudere stoelen in Club World. De maatschappij verwacht dat deze toestellen in 2026 voorzien zullen zijn van Club Suites.

Uitgelichte afbeelding: British Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *