Koop Etihad Guest miles met 50% bonus2 min leestijd

Boeing 787 Dreamliner van Etihad stijgt op (Bron: Etihad)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Etihad Guest heeft op dit moment een actie lopen waarbij je bonus van 50% kunt verdienen bij het kopen van miles. De promotie loopt nog tot zaterdag 24 juni 2022. De bonus kan mooi meegenomen zijn als je nog miles nodig hebt voor het aanschaffen van een award vlucht. Vorige maand kondigde Etihad aan om deze zomer upgrades naar The Residence te gaan verkopen.

Koop Etihad Guest miles met 50% bonus

Koop je tijdens deze actie 100.000 miles, dan ontvang je er dus 50.000 cadeau. De 50% bonus verdien je echter alleen als je een bepaald aantal miles koopt:

  • 2.000 tot 11.000 miles – 25% bonus
  • 11.000 tot 25.000 miles – 35% bonus
  • 26.000 tot 100.000 miles – 50% bonus

De actie werkt eigenlijk heel eenvoudig. Kies eerst het aantal miles dat je wilt aanschaffen tijdens deze actie. Log vervolgens in met je Etihad Guest gegevens of maak een gratis Etihad Guest account aan. Vul tenslotte je betaalgegevens in en ga akkoord met de voorwaarden. Je kunt per kalenderjaar maximaal 100.000 miles kopen.

Als je een Platinum elite status hebt is dit aantal verhoogd naar 150.000 miles. De gekochte miles staan vaak direct in je account, maar dit kan tot 72 uur duren. Het aanschaffen van de miles telt niet mee voor een eventuele elitestatus binnen het loyaliteitsprogramma van de luchtvaartmaatschappij. Alle voorwaarden van deze promotie kun je vinden op de website van Etihad nadat je bent ingelogd.

Etihad Guest Miles Kopen

Door te vliegen met Etihad of één van de partnermaatschappijen, kun je miles en segmenten sparen. Het is ook mogelijk om miles te verdienen bij geselecteerde hotels, autoverhuurbedrijven of winkels. De vluchten leveren miles en segmenten op. Met die miles en segmenten kun je een elite status verdienen, waar weer bepaalde privileges aan gekoppeld zijn. Een uitgebreide handleiding voor het slim besteden van Etihad Guest miles kun je hier vinden.

Conclusie

Het komt een aantal keer per jaar voor dat Etihad miles verkoopt met een bonus. Deze is dit keer 50% wat redelijk is aangezien het programma in het verleden ook miles verkocht met een bonus van 70%. Zeker als je een goede besteding van Etihad Guest miles in gedachten hebt is dit dus een mooie gelegenheid om deze aan te schaffen.

Beeldmateriaal: Etihad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *