Koop Avianca LifeMiles met 140% bonus2 min leestijd

Avianca

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Avianca Lifemiles, het loyaliteitsprogramma van Avianca, heeft op dit moment weer een promotie lopen waarbij je een bonus van tot wel 145% krijgt bij het aankopen van miles. Je moet dan wel voor of op 30 augustus 2023 punten kopen. Wacht dus niet te lang. In januari van dit jaar voerde Aviancan enkele wijzigingen door in het programma.

145% bonus bij Avianca LifeMiles

Avianca is de nationale luchtvaartmaatschappij van Colombia en is sinds 2012 lid van Star Alliance. Het programma is erg interessant binnen de alliantie omdat je voor relatief wåeinig miles mooie awards in elkaar kunt knutselen. Avianca Lifemiles, het loyalty programma van Avianca, heeft regelmatig bonus promoties lopen. Normaliter kun je zonder bonus maximaal 200.000 miles kopen. Met de bonus van 140% kun je gedurende deze promotie dus in totaal 280.000 miles verdienen.

In tegenstelling tot vele andere programma’s maakt het niet uit hoeveel miles je koopt. Je krijgt namelijk al een bonus van maar liefst 140% als je slechts 1.000 miles besluit te kopen en dat is al best veel. Om een mooie award vlucht in elkaar te knutselen zul je echter wel wat meer miles aan moeten schaffen, uiteraard afhankelijk van je huidige saldo. Meer informatie over het kopen van Lifemiles vind je op de website van Avianca.

Wat kun je doen met Lifemiles?

Zoals ik al eerder vermeldde is Lifemiles een van de aantrekkelijkste programma’s binnen Star Alliance. Voor een one-way business class award van Europa naar het Midden-Oosten ben je bijvoorbeeld 42.000 miles kwijt. Hierbij heb je de keuze uit maatschappijen zoals Lufthansa, Austrian Airlines, Swiss en Turkish Airlines.

Singapore Airlines A350 Business Class
Singapore Airlines Airbus A350 Business Class (Foto: InsideFlyer – Marco)

Naar Zuidoost-Azië is dit 78.000 en tussen Noord- en Zuid-Azië 36.000 miles. Zo kun je voordelig business class vliegen met bijvoorbeeld ANA, Thai Airways, EVA, Asiana en Singapore Airlines. In de meeste gevallen ben je veel minder miles kwijt dan bij bijvoorbeeld United MileagePlus, die twee jaar geleden een devaluatie doorvoerde. De awardtabel van Lifemiles ziet er als volgt uit.

Avianca Lifemiles Awardtabel

Om het maximale uit je award te halen doe je dat natuurlijk niet op een ticket. Je award mag in totaal uit drie segmenten bestaan en deze kun je in tegenstelling tot bij vele andere programma’s nog handmatig in elkaar knutselen.

Uitgelichte afbeelding: InsideFlyer – Goffe de Boer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *