Koop Avianca Lifemiles met 145% bonusmiles!

Avianca Lifemiles

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt nu Avianca Lifemiles kopen met een bonus van 145%. Het is een actie voor de snelle beslisser (de actie loopt slechts tot 27 november aanstaande), maar kan lucratief zijn. Hieronder volgen de details van deze actie.

Avianca Lifemiles: 145% bonusmiles

Bij Avianca – lid van Star Alliance – kun je op jaarbasis maximaal 200.000 miles kopen. Dit is het maximaal aantal op zonder bonusmiles. Je koopt deze miles voor 0,033 USD per mile. Tijdelijk krijg je daar dus 145% bonusmiles bij, waardoor je Aviance Lifemiles koopt voor 0,0135 USD per mile koopt. Hierdoor kun je dus maximaal 490.000 miles kopen voor $ 6600,00. Dat is veel geld, maar is dan ook voldoende voor 4 (!) retourvluchten in First Class naar India. Een retourvlucht Amsterdam – Bangalore met Lufthansa First kost normaliter ca. € 5.000,00. Kijk overigens wel eerst even of er award beschikbaarheid is, anders kom je van een koude kermis thuis.

Avianca Lifemiles

Je kunt de pagina waar je Avianca Lifemiles kunt kopen op deze pagina vinden.

Interessante Award chart

Bij Avianca Lifemiles zijn een aantal gunstige award tickets te boeken. Hoewel de Avianca Lifemiles award chart in zijn algemeenheid niet “spectaculair” te noemen is, zijn er een aantal goede verbindingen te vinden:

  • Europa – Zuid-Afrika: 60.000 miles (enkele reis) in Business Class, 99.000 miles First Class. Dat is ca. € 1230,00 voor een retour in business class en € 2261,53 voor first class;
  • Europa – Australië: 85.000 miles (enkele reis) in Business Class, 115.000 miles in First Class. Dat is ca. € 1960,00 voor een retour in business class en € 2632,00 voor first class.

Kortom, met deze “gemiddelde” award chart kun je door gebruik te maken van deze promotie een aantal prima reizen in elkaar zetten.

Singapore Airlines A350 Business Class Review
Singapore Airlines A350 Business Class (foto: Sven Hennig)

Aviance Lifemiles kopen met 145% bonusmiles: conclusie

Een actie waarbij je bijna 2,5 keer zoveel miles krijgt als je koopt kan bijna geen verkeerde deal zijn. Ondanks het feit dat de miles tabel voor award vluchten niet spectaculair is kun je met deze promotie toch betaalbare awards in elkaar zetten.

Theo Sikking schreef ruim een jaar geleden al eens een uitgebreide analyse over het kopen van Lifemiles. Gelet op het aantal goede deals in business class dat tegenwoordig voorbij komt is miles kopen minder aantrekkelijk. Kijk altijd eerst of je beschikbaarheid kunt vinden. Tot slot kun je eerst nog even kijken naar de mogelijkheid om Starpoints te kopen en om te zetten naar Asiana, die een veel gunstigere award chart heeft.

Avianca Lifemiles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *