Hyatt Dubbele Punten Promotie

hyatt dubbele punten

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het blijft promoties regenen bij de verschillende hotelketens! Ditmaal kan je bij Hyatt dubbele punten verdienen, het enige wat je dient te doen is registreren. Dat kan je doen door van deze link (klik) gebruik te maken. Je dient enkel jouw account nummer in te vullen en vervolgens klik je op “Register Now”.

hyatt dubbele punten

Als alles goed verloopt, dan krijg je de onderstaande melding. Moest dit niet het geval zijn, probeer dan even een andere browser. Soms wil dat nog wel eens helpen. De promotie is open voor iedereen die lid is van het loyalty programma. Indien je nog niet bent ingeschreven in het World of Hyatt programma, dan kan je via deze link (klik) een account aanmaken.

hyatt dubbele punten
Nu kan je dubbele punten gaan verdienen

De promotie loopt vanaf 15 november tot en met 31 december 2017. Er is dus niet meer zo heel veel tijd over dit jaar om nog dubbele punten te verdienen. Maar wie weet verblijf je regelmatig voor je werk in Hyatt hotels? Dan opent dit wel een extra mogelijkheid. De rest van de voorwaarden zijn hieronder terug te vinden.

hyatt dubbele punten

Behalve de promo voor dubbele punten, loopt er momenteel ook nog een actie om Hyatt punten te kopen. Daarbij kan je 20, 30 of zelfs 40 procent extra punten als bonus krijgen. De punten zijn aan te kopen via deze link (klik).

hyatt dubbele punten

Gaan jullie gebruik maken van deze promo om op die manier dubbele punten te verdienen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *