KLM zet Platinum for Life leden in het zonnetje

KLM Platinum for Life event

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Flying Blue leden die 10 jaar achter elkaar Platinum status hebben verdiend, verliezen deze status niet meer. Zij krijgen namelijk levenslang de Platinum for Life status en hoeven niet meer jaarlijks te kwalificeren. Met de alsmaar toenemende concurrentie in de luchtvaart geeft dit blijk van een grote loyaliteit. Vandaar dat KLM afgelopen week uitgebreid de moeite nam om de nieuwe lichting Platinum for Life leden in het zonnetje te zetten.

Voor deze gelegenheid werden de deelnemers ontvangen in een van de hangars op Schiphol-Oost voor een walking dinner. Hier stond onder andere een van de nieuwe Boeing 787’s klaar om te bekijken. Daarnaast presenteerde de KLM verschillende producten en services. President en CEO Pieter Elbers en directeur KLM Nederland Harm Kreulen waren ook aanwezig om de genodigden toe te spreken en te feliciteren met hun behaalde status. Deze groep vormt een belangrijk deel van de klandizie van de maatschappij. Afgelopen jaar hebben de Platinum for Life leden bijna 45 miljoen miles gespaard en 3,6 miljoen euro bijgedragen aan de omzet bij KLM alleen.

Bekijk hieronder enkele foto’s van het KLM Platinum for Life event:

KLM Platinum for Life event
Vanuit KLM waren verschillende executives aanwezig waaronder ook Boet Kreiken vanuit KLM Customer Experience. Zij praatten de aanwezigen bij over de investeringen in de vloot, onboard product en natuurlijk het nieuwe Flying Blue
KLM Platinum for Life event
Van de 26.000 Nederlandse Platinum leden bereikten er dit jaar 296 de Platinum for Life status. Wereldwijd zijn 160.000 Platinum deelnemers.

KLM Platinum for Life event

Reacties

  1. I.T. den Breejen zegt

    Ik heb de platinum for life status. Ik heb de laatste tijd niets meer gehoord van de KLM, geen uitnodiging voor golftoernooien, geen magazine, kortom geen contact.
    Wat is daar de reden van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *