KLM zelf naar Mumbai vanaf oktober1 min leestijd

Mumbai

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM gaat vanaf het winterseizoen (start 29 oktober) drie maal per week zelf naar Mumbai vliegen. Op de route wordt nu nog nauw samengewerkt met partner Jet Airways, die dagelijks vliegt met een Boeing 777-300ER. Voor de vlucht wordt een Boeing 787-9 ingezet, met 30 full-flat World Business Class stoelen, 48 Economy Comfort stoelen en 216 reguliere Economy stoelen. Mumbai is KLM’s tweede bestemming in India, na Delhi. Tickets kunnen met onmiddellijke ingang geboekt worden.

Mumbai
Mumbai

Vluchtschema

De vluchten worden uitgevoerd op maandag, donderdag en zondag. Vertrektijd van Amsterdam is om 13:00u met aankomst om 01:55u, lokale tijd. Hier kunnen passagiers overstappen op binnenlandse vluchten van Jet Airways. Terug vertrekt de vlucht om 04:00u om vervolgens om 08:45u op Schiphol aan te komen.

India was altijd een moeilijke markt geweest om te vestigen. KLM partner Delta onderhield eerst een vlucht naar Mumbai via Amsterdam, maar moest deze enkele jaren geleden staken. Sinds de innige samenwerking met Jet Airways heeft KLM samen met Air France en Delta de positie in India stevig versterkt.

KLM CEO Pieter Elbers:

KLM’s netwerk in India is aanzienlijk gegroeid sinds onze intensieve samenwerking met Jet Airways. Met een directe vlucht naar Mumbai, het economische hart van India, biedt KLM haar klanten nog betere toegang tot 48 bestemmingen in India, alsmede bestemmingen in de omliggende landen en de rest van Azië.

De nieuwe vlucht naar Mumbai betekent nóg meer capaciteit naar het immense land. Eerder kondigde Jet al een nieuwe verbinding naar Bangalore aan. Vanaf de winter zullen er wekelijks 31 vluchten zijn tussen India en Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *