KLM voegt Guanacaste Liberia (Costa Rica) toe aan netwerk2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM zal vanaf 29 oktober 2019 vliegen naar Guanacaste Libera (LIR) in Costa Rica. Deze route zal vier keer per week aangevlogen worden met een rechtstreekse vlucht. Vanaf Amsterdam zal de vlucht een tussenlanding maken in San José (Costa Rica), welke in de winterdienstregeling al aangevlogen wordt.  De vlucht zal op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag uitgevoerd worden met een Boeing 787-9 Dreamliner.

Guanacaste Liberia (Costa Rica)

De Dreamliner die deze vluchten uit gaat voeren is voorzien van 30 World Business Class stoelen in een 1-2-1 configuratie. Iedere business class passagier heeft hierdoor toegang tot het gangpad. Er zijn ook 45 economy comfort stoelen en 219 economy class stoelen aan boord.

De vluchten zullen als volgt uitgevoerd worden:

  • KL0717/0719 zal vertrekken om 11:35 uur in Amsterdam en komt om 17:15 uur lokale tijd aan in San José. Om 19:25 vliegt het toestel door naar Guanacaste Liberia en komt daar om 20:10 uur aan.
  • KL0717/0719 zal vertrekken om 21:15 uur in Guanacaste Liberia en komt om 13:20 de volgende dag aan op Amsterdam Schiphol

Het is mogelijk om op één ticket een reis te boeken naar San José en terug vanaf Guanacaste Liberia. Op die manier kun je Costa Rica ontdekken en hoef je niet per se weer vanaf San José terug te reizen. Guanacaste is een regio in het noordwesten en ligt op 250 kilometer afstand van de hoofdstad San José. In deze regio kun je veel stranden en eilanden ontdekken voor de kust. Vanaf november tot en met april valt er nauwelijks tot geen regen in de regio waardoor je hier goed terecht kunt in de winter.

Pieter Elbers, CEO van KLM, zegt het volgende over deze nieuwe bestemming:

Guanacaste is de op één na grootste regio van Costa Rica. De streek staat bekend om zijn prachtige natuur, wat het maakt tot een unieke vakantiebestemming in combinatie met San José. Dit alles maakt Guanacaste Liberia een waardevolle toevoeging aan ons KLM-netwerk.

Costa Rica KLM
©Great Circle Mapper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *