KLM vanaf maart 2023 naar Rennes2 min leestijd

KLM Cityhopper Embraer E175

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De winterdienstregeling is inmiddels ruim een maand in werking en men treft nu al de eerste wijzigingen voor de zomerdienstregeling. Zo kondigde China Southern onlangs een nieuwe route naar Shenzen aan vanuit Amsterdam. Op dit moment vliegt Air France tussen Amsterdam Airport Schiphol en het Franse Rennes. De route naar Rennes zal vanaf maart worden overgenomen door KLM.

Bretagne

Rennes ligt in de regio Bretagne in West-Frankrijk. De stad heeft een grote historische betekenis in de regio. De stad bestaat uit meer dan 3.000 historische gebouwen en monumenten. Ook is de Franse keuken hier goed vertegenwoordigd. Wat dacht je bijvoorbeeld van het met een (of meer) Michelin ster bekroonde Holen, Ima of Racines. Buiten de goede keuken zijn er ook tal van festivals gedurende het jaar en kun je er terecht voor sportieve activiteiten. Van kajakken tot aan paardrijden.

KLM vanaf maart 2023 naar Rennes

KLM naar Rennes

Vanaf 26 maart is het zover, KLM’s dochteronderneming KLM Cityhopper, start de route naar het Franse Rennes (RNS). De vluchten zullen dagelijks worden uitgevoerd vanaf de Nederlandse luchthaven Amsterdam Airport Schiphol (AMS). Hiervoor zet de maatschappij een Embraer 175 in. Dit toestel beschikt over een capaciteit van 88 stoelen.

KLM vanaf maart 2023 naar Rennes

De vluchten zullen worden uitgevoerd via onderstaand schema.

Van Naar Vertrek (lokale tijd) Aankomst (lokale tijd) Dagen van de week Vluchtnummer
Schiphol (AMS) Rennes (RNS) 14.25 uur 16.00 uur Ma t/m za KL1255
Rennes Schiphol 16.30 uur 18.10 uur Ma t/m za KL1256
Schiphol (AMS) Rennes (RNS) 11.45 uur 13.20 uur Zo KL1255
Rennes Schiphol 13.50 uur 15.30 uur Zo KL1256

Net als bij Air France blijven Flying Blue leden Miles en XP sparen op deze vluchten. Voor een enkeltje Amsterdam naar Rennes spaar je in Economy 5 XP en in Europe Business Class (EBC) 15 XP. Het aantal Miles is afhankelijk van het tarief dat je boekt. Verder kunnen Flying Blue Elite Plus-leden gebruikmaken van SkyPriority voordelen op de luchthaven van Amsterdam Airport Schiphol. Hieronder valt onder andere versnelde bagage check-in, versnelde security passage en priority boarding. Verder kun je op Schiphol genieten van de faciliteiten in de KLM Crown Lounge 25. Op ons YouTube-kanaal vind je meer videos, waaronder deze van de vernieuwde KLM Crown Lounge 25.

Met de toevoeging van Rennes aan de lijst met bestemmingen, vliegt KLM vanaf maart 2023 naar 8 bestemmingen in Frankrijk.

Bron en beeldmateriaal: KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *