InsideDeals – Vanaf € 694 de wereld ontdekken met deze Premium Economy Deals3 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ga je op reis, dan is er keuze uit verschillende reisklassen. Van simpel Economy Class tot het luxe First Class bij verschillende maatschappijen. Deze keer kiezen we voor een reis in Premium Economy en zetten we enkele mooi geprijsde bestemmingen voor je op een rijtje. In deze editie van InsideDeals lees je meer over verschillende Premium Economy Deals die starten vanaf € 694.

New York – USA

Als eerste vlieg je voordelig in Premium Economy naar New York voor ongeveer € 694 retour. Dit doe je vanuit London Heathrow (LHR) met Delta of Virgin Atlantic. Natuurlijk moet je dus ook nog vanuit bijvoorbeeld Nederland in Londen komen, dus die kosten moet je erbij optellen. Net iets voordeliger zal het dan ook zijn wanneer je met Brussels Airlines vanuit Amsterdam Airport (AMS) vertrekt per trein naar naar Brussel en dan met Brussels Airlines naar New York (JFK). Je vliegt met Brussels Airlines in de Airbus A330. Vluchten zijn te vinden via onder andere Google Flights.

Geïnteresseerd in een reis naar New York, check een van onze artikelen over deze geweldige stad. Wat dacht je van bijvoorbeeld van een verblijf in het M Social Times Square of Pod51. ook lees per hier mee over wat je allemaal in New York kunt ondernemen, wat dacht je bijvoorbeeld van de verschillende rooftops beklimmen of lekker rondstruinen tijdens de kerst.

InsideDeals – Vanaf € 694 de wereld ontdekken in Premium Economy

Maatschappijen: Delta of Virgin Atlantic / Brussels Airlines

Vanaf: London Heathrow (LHR) / Amsterdam Airport Schiphol (AMS)

Via: – / Brussels Airport

Luchtvaartallianties: SkyTeam / Star Alliance

Prijs: € 694 / € 726,-

Cabine: Premium Economy

Beschikbaarheid: januari t/m mei 2023

Boekbaar via: Momondo, Virgin Atlantic, Brussels Airlines

Mexico-Stad

De bestemming van 2023 is Mexico met de hoofdstad Mexico-Stad volgens Skyscanner. Deze bestemming is voor minder dan € 1000 aan te vliegen in een Premium Economy Cabine. Namelijk met British Airways en American Airlines. Let hierbij op dat je vertrekt vanuit Düsseldorf Airport (DUS) en overstapt in Londen (LHR) en Dallas (DFW). De vlucht tussen Düsseldorf en Londen en Dallas en Mexico-Stad vlieg je in Economy Class. De vlucht tussen Londen en Dallas vlieg je in de Premium Economy van American Airlines of British Airways.

American Airlines, Premium Economy
Premium Economy American Airlines (Foto: American Airlines).

Maatschappijen: British Airways & American Airlines

Vanaf: Düsseldorf Airport (DUS)

Via: Londen Heathrow (LHR) & Dallas/Fort Worth International Airport (DFW)

Luchtvaartallianties: Oneworld

Prijs: € 926

Cabine: Premium Economy

Beschikbaarheid: januari t/m maart 2023

Boekbaar via: British Airways, Momondo

InsideDeals – Vanaf € 694 de wereld ontdekken in Premium Economy

Houston

Naar het Amerikaanse Houston vlieg je vanuit Düsseldorf Airport (DUS) via bijvoorbeeld Parijs, Amsterdam en/of Detroit naar de eindbestemming Houston. In het zuiden van de Verenigde Staten vind je deze bestemming dicht bij de Golf van Mexico. Je kunt bijvoorbeeld het gedeelte tussen Parijs en Houston in de Premium Economy van Air France vliegen (Boeing 787-9 of Airbus A350) of de A330 van Delta tussen Atlanta en Parijs. Er zijn dus verschillende mogelijkheden qua Premium Economy product. Vluchten zijn te vinden via Google Flights.

Maatschappijen: KLM, Air France, Delta Air Lines

Vanaf: Amsterdam Airport Schiphol (AMS)

Via: Amsterdam Airport Schiphol (AMS), Parijs Charles de Gaulle (CDG), Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW), Minneapolis-Saint Paul International Airport (MSP).

Luchtvaartallianties: SkyTeam

Prijs: € 939

Cabine: Premium Economy

Beschikbaarheid: januari t/m maart 2023

Boekbaar via: KLM, Air France, Delta Air Lines, Momondo

InsideDeals – Vanaf € 694 de wereld ontdekken in Premium Economy
Foto: KLM

Met deze Premium Economy deals hopen we je weer wat voorzien te hebben van inspiratie. We wensen je alvast een goede reis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *