KLM vaker naar Tokio, Fortaleza en Sint-Maarten

Flying Blue Promo Rewards Juli 2018

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM heeft enkele wijzigingen doorgebracht in de dienstregeling voor het zomerschema 2019, zo meldt Routesonline. De meeste veranderingen betreffen wijzigingen in het vliegtuigtype naar bepaalde bestemmingen, maar op sommige routes wordt ook de frequentie verhoogd. Een overzicht van de meest opvallende wijzigingen.

Tokio

Vanaf 1 april gaat de KLM vaker naar Tokio vliegen. Er komen 3 wekelijkse vluchten bovenop de reeds bestaande dagelijks vlucht met de Boeing 777-300ER. De nieuwe vluchten worden uitgevoerd op maandag, donderdag en zaterdag met een Boeing 787 Dreamliner.

KL 863 vertrekt om 17:40u in Amsterdam met aankomst de volgende dag in de Japanse hoofdstad net voor het middaguur. Terug vertrekt KL 864 om 13:50u met aankomst om 18:25u op Schiphol. Deze vluchten zijn zo’n drie uur later dan de bestaande vlucht.

Fortaleza

Vanaf 2 april verhoogt KLM ook de frequentie naar het Braziliaanse Fortaleza van 3 naar 4 vluchten per week. De vlucht wordt uitgevoerd met een Airbus A330-200. Tussen 29 mei en 1 juli zal de extra frequentie echter niet gevlogen worden.

KLM A330

Sint-Maarten

Vanaf 31 maart tot 2 juni zal KLM maar liefst 4x per week op Sint-Maarten gaan vliegen, in een driehoeksverbinding met Curaçao. De vluchten worden uitgevoerd op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag met een Airbus A330-200. In juni wordt teruggeschaald naar 2x per week en vanaf 30 juni weer opgeschaald naar 3 per week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *