KLM-personeel mag vanaf mei ook sneakers dragen2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf 6 mei mag het KLM-personeel ook sneakers dragen onder het KLM-uniform. Zij kunnen kiezen uit een speciaal ontwikkelde KLM-sneaker, of uit eigen sneakers.

In het verleden heeft KLM ook al een hardloopschoen gelanceerd in samenwerking met ASICS.

KLM-personeel mag sneakers dragen

Het KLM-cabinepersoneel mag vanaf 6 mei sneakers dragen onder het uniform. Met het toestaan van de sneakers speelt de luchtvaartmaatschappij in op de vraag naar meer comfortabele werkschoenen.

KLM-personeel mag vanaf 6 mei ook sneakers dragen

In samenwerking met Filling Pieces is er een special ontwikkelde KLM-sneaker beschikbaar. Deze zijn er in het zwart en het blauw.

Het dragen van sneakers komt steeds vaker voor bij luchtvaartmaatschappijen. Zo is het bij Qantas en Iberia Express al langer toegestaan om sneakers te dragen.

KLM sneaker in samenwerking met Filling Pieces voor KLM-personeel

Het afgelopen jaar heeft KLM een pilot gedaan met het dragen van sneakers bij het cabinepersoneel. Willeke van den Boomgaard, Senior Purser bij KLM, is blij met de nieuwe optie:

In het afgelopen jaar heb ik sneakers mogen testen als duurzaam onderdeel van mijn uniform. Na jaren de klassieke look van pumps, draag ik nu met veel plezier de sneaker! Hij geeft mij een fijne aanzet naar een goede vlucht!

Als het KLM-personeel kiest voor eigen sneakers onder het uniform, dan moeten deze wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Het blijft ook mogelijk om hakken te dragen onder het uniform.

KLM sneakers in het blauw

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *