ASICS komt met limited edition KLM100 sportschoenen – KLM X ASICS1 min leestijd

KLM x ASICS

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vandaag is de speciale ASICS KLM100 hardoopschoen gelanceerd. Dit is een samenwerking tussen KLM en ASICS ter ere van de honderdste verjaardag van luchtvaartmaatschappij. De schoen is een limited edititon en was voor KLM medewerkers te bestellen via een voorinschrijving. De speciale KLM100 schoen is gebaseerd op de ROADHAWK FF2 schoenen van het sportmerk.

KLM x ASICS KLM100 Schoen

In de ASICS-webshop en in de flagship stores in Amsterdam en Rotterdam zijn de schoenen ook in een beperkte oplage vanaf vandaag beschikbaar. Deze zijn ook beschikbaar voor niet KLM medewerkers. De schoenen kosten €100,- per paar. De herenschoenen zijn via deze link te bestellen en de damesschoenen via deze link.

Roadhawk Schoen KLM

 

Pieter Elbers, president-directeur KLM, zegt het volgende over deze samenwerking:

Bewegen maakt je fitter, energieker en gelukkiger. Zowel op het werk als daarbuiten. En alleen als je lekker in je vel zit, kun je het beste uit jezelf halen. Ik ben dan ook heel blij met de samenwerking met ASICS, die als doel heeft onze medewerkers en klanten zich fit te laten voelen, een goede ervaring te hebben én de wereld te laten ontdekken door hard te lopen.

Alistair Cameron, CEO EMEA ASICS, zegt dit over de samenwerking tussen de luchtvaartmaatschappij en het sportmerk:

Net als ASICS gelooft KLM in de kracht van hardlopen. We willen dat meer mensen de positieve voordelen van hardlopen ervaren, zodat zij hun fysieke en mentale welzijn kunnen verbeteren. Met KLM’s focus op gezondheid en vitaliteit en de expertise van ASICS op het gebied van hardlopen, zullen nog meer mensen het verschil ervaren dat hardlopen kan maken. Wij zijn dan ook heel enthousiast over deze samenwerking.

Ga jij deze speciale hardloopschoen kopen? Laat het hieronder of op ons forum weten!

KLM X ASICS

Afbeeldingen ©KLM/ASICS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *