15% korting bij Schiphol Parking met ANWB tot eind 20192 min leestijd

Ingang van Schiphol Parking P3 (Bron: Schiphol Parking)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met ANWB is het nu mogelijk om 15% korting te krijgen bij Schiphol Parking. Deze actie geldt voor zowel het parkeerterrein als de parkeergarage van P3 en voor Valet Parking. Je ontvangt de 15% korting alleen voor reserveringen van drie dagen of langer.

De actie is geldig tot en met 31 december 2019. Je dient uiterlijk 31 december 2019 met de auto van P3 te rijden of de auto opgehaald te hebben bij Valet Parking.

15% korting bij Schiphol Parking met ANWB

Om van de 15% korting gebruik te maken moet je allereerst naar de website van de ANWB. Vervolgens log je in met jouw gegevens en kom je op de website van Schiphol Parking terecht. Daar kun je kiezen uit de verschillende parkeeropties.

Met Schiphol Parking Valet Parking ben je binnen twee minuten in de vertrekhal en staat de auto weer voor je klaar als je terug komt. Je kunt dan instappen en je weg vervolgen.

Voor de parkeergarage van P3 ben je een klein bedrag extra kwijt ten opzichte van het onoverdekte terrein, maar heeft als voordeel dat dit aan het begin van het terrein ligt en dat de auto overdekt geparkeerd staat. Parkeer je op het parkeerterrein, dan kan het voorkomen dat je relatief lang onderweg bent naar de shuttlebus. Er is aan het begin van het parkeerterrein wel een plek waar je de koffers kunt in- en uitladen, zodat je deze niet mee hoeft te nemen als je de auto parkeert.

Schiphol Parking P3 ligt een stukje van de luchthaven zoals je kunt zien op de onderstaande afbeelding. Je kunt met een shuttlebus naar de vertrekhal en de busreis duurt ongeveer 5 minuten. Alle over P3 Parking kun je op deze pagina vinden op de website van Schiphol.

Schiphol Parking P3

Het inrijden kan met je creditcard of op basis van je kenteken. In de parkeergarage zijn er ook een aantal parkeerplekken voor elektrische auto’s gereserveerd, waar je de auto kunt laden gedurende je vakantie. Met de shuttlebus ben je in 5 minuten bij de terminal. In de parkeergarage kun je parkeren met een auto die minder hoog is dan 2 meter. Heb je een hogere auto, dan kun je parkeren op het parkeerterrein.

Afbeeldingen ©Schiphol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *