KLM Nieuws Update

Plannen verbouwing KLM Crown Lounge

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM CEO Camiel Eurlings heeft onlangs aangekondigd dat de intercontinentale Crown Lounge (Lounge 52) van KLM op Schiphol een upgrade krijgt. De lounge wordt groter en krijgt een overduidelijke Nederlandse identiteit. Meer informatie zoals bijvoorbeeld de opleverdatum is nog niet bekend.

Verder krijgt de Intercontinentale Economy Class een remake. Het interieur wordt in lijn met het tevens nieuwe WBC interieur vernieuwd, de maaltijden worden verbeterd en het inflight entertainment systeem wordt aangepast. Er komen ook nieuwe stoelen die de passagier meer comfort moeten bieden. De huidige stoelafstand wordt gehandhaafd, zo is beloofd. Echter, ik voorspel dat op de Boeing 777-200ER het comfort behoorlijk verminderd gaat worden door de invoering van 10-abreast seating (klik).

 

KLM directeur voor de Benelux Harm Kreulen heeft voor later dit jaar ook een laagste prijs garantie (Best Rate Guarantee, of  BRG) aangekondigd voor tickets die aangeboden worden op KLM.nl. Klanten die op het zelfde moment dezelfde vlucht ergens anders goedkoper kunnen boeken krijgen het verschil van KLM terug.

Daarnaast verlaagt de luchtvaartmaatschappij de boekingskosten van €10 per persoon naar €10 per boeking. Helaas verandert er nog niks aan de absurde creditcard toeslag.

Verdere aanpassingen die het de reiziger aangenamer moeten maken is het beleid dat klanten binnen 24 uur na boeken zonder opgave van reden kosteloos hun boeking kunnen annuleren en het is mogelijk kosteloos een verkeerd gespelde naam te corrigeren.

Al met al een paar klantvriendelijke maatregelen!

(was je op zoek naar informatie over het kopen van tickets voor de farewell-flights van de KLM MD-11? kijk in dit topic!)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *