Emirates in de aanbieding

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Emirates heeft tot en met 18 september verschillende bestemmingen in de aanbieding vanaf Amsterdam Schiphol. De actie geldt voor zowel Economy als de Business Class. De tarieven gelden voor reizen tot 10 december en daarna van 1 januari tot en met 15 maart. Niet in de drukke Kerstperiode dus.

Economy

Vliegen naar thuisbasis Dubai met Emirates kan al vanaf €397 retour. Verder zijn er goede deals naar bestemmingen in Zuidoost-Azië: Kuala Lumpur €540, Jakarta €550, Singapore €570 en Hong Kong vanaf €587. Wil je nog verder dan is Sydney een optie vanaf €1058 en een ticket naar Auckland is er vanaf €1113.

Ook richting Zuid-Afrika zijn vluchten in de aanbieding. Johannesburg via Dubai vanaf slechts €556 en Kaapstad vanaf €736. Goede deals, al is het natuurlijk wel met een flinke omweg.

Business Class

Voor een comfortabeler reis kun je voor Emirates Business Class kiezen. Voor een retour naar Dubai betaal je net geen €2000. Voor populaire bestemmingen in Zuidoost-Azië en in Zuid-Afrika liggen de prijzen rond de €2300. Bangkok is, zoals altijd, redelijk goedkoop met vanaf prijzen van €1800. Voor alle bestemmingen in de aanbieding, en om te boeken, ga naar de website van Emirates (klik).

Inflight experience

Boek je een van de Emirates vluchten in de aanbieding, dan vlieg je vanaf Amsterdam op een van de twee dagelijkse vluchten met de A380 of een Boeing 777 variant. Beide vliegtuigen bieden in Economy class degelijk comfort en vooral het Inflight Entertainment System ‘ICE’ is van wereldklasse.

Emirates Economy Class
Emirates Economy Class

Competitie KLM

Met deze tarieven wil Emirates zeker de strijd aan gaan met de KLM Werelddeal Weken (klik) die nog tot en met vandaag te boeken zijn. Een aantal bestemmingen zijn, zoals verwacht, vrijwel in prijs gematched door de maatschappij uit Dubai. Voor beide maatschappijen geldt: snel boeken! Voor de Werelddeal Weken vandaag nog, voor Emirates heb je tot en met aanstaande donderdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *