KLM naar Minneapolis in 2017

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De vluchten stonden al een tijdje in het systeem geladen, maar nu is het ook door de maatschappij bevestigd. Met ingang van 27 maart komend jaar gaat KLM naar Minneapolis vliegen. De vlucht wordt 3 keer per week, op maandag, woensdag en zaterdag, uitgevoerd. Dit is een toevoeging op de 3 dagelijkse vluchten van Skyteam- en joint-venture partner Delta. Passagiers kunnen in Minneapolis (MSP) overstappen op meer dan 60 aansluitende vluchten in Noord-Amerika.

Volgens KLM ceo Pieter Elbers ‘onderstreept deze verbinding de kracht van de Noord Atlantische joint venture tussen Air France, KLM, Alitalia en Delta Air Lines.’

KLM naar Minneapolis
Minneapolis

Vluchtschema
Vanuit Amsterdam vertrekt de vlucht om 9:35 uur met aankomst om 11:20 (lokale tijd) in Minneapolis. De terugvlucht is om 14:50 uur en landt de volgende dag om 05:50 uur in Amsterdam. De vluchten worden uitgevoerd met een Airbus A330-200 met 18 stoelen in World Business Class, 35 stoelen in Economy Comfort en 214 in Economy Class. Helaas hebben deze voorlopig nog niet een WBC cabine met full-flat stoel.

Uitbreiding

KLM bouwt de laatste tijd het netwerk flink uit. Zowel binnen Europa als intercontinentaal. Eerder aangekondigde bestemmingen zijn onder andere:

Dublin

Windhoek

Colombo en Miami

Salt Lake City en Ibiza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *