KLM komt met interactieve Covid-19 kaart1 min leestijd

KLM Interactieve Covid-19 kaart

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM heeft een interactieve Covid-19 kaart ontwikkeld. Met deze interactieve kaart kunnen reizigers de meest actuele inreisrestricties en -vereisten per land inzien. De regels rondom reizen veranderen namelijk regelmatig en verschillen van land tot land.

KLM komt met interactieve Corona-kaart

Vanaf deze week is de interactieve ‘Waar kan ik naartoe vliegen?’ kaart online. Daar kun je de huidige reisvereisten van alle landen vinden waar de luchtvaartmaatschappij naartoe vliegt. Op de website kun je allereerst aangeven uit welk land je wil reizen. Daarnaast is er een optie om aan te geven om je volledig gevaccineerd bent waardoor de kaart automatisch aangepast wordt op basis van je vaccinatie.

Als je een bestemming aanklikt op de interactieve kaart, dan wordt je doorverwezen naar de TravelDoc pagina. Op die pagina kun je alle details vinden van de reisvereisten voor de geselecteerde bestemming.

Voor een aantal landen is een negatieve PCR test verplicht. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan de Verenigde Staten en Canada. Deze Covid-19 PCR test kun je niet laten afnemen door de GGD omdat je daar geen reiscertificaat bij krijgt. Er zijn wel commerciële partijen die deze test aanbieden. In dit artikel op InsideFlyer kun je een aantal aanbieders van deze Coronatest vinden.

De reisadviezen van de Nederlandse overheid kun je vinden op Nederland wereldwijd. Aangezien de reisvereisten voor de landen regelmatig aangepast worden, is het verstandig om kort voor vertrek de laatste regels te controleren voor het land waar je naar toe vliegt.

KLM Interactieve Corona-kaart

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *