KLM huurt German Airways voor langere periode in1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM gaat langer gebruik maken van German Airways voor vluchten van KLM Cityhopper. Deze vluchten staan nu gepland tot en met 8 januari 2023.

KLM langer door met German Airways

German Airways is een luchtvaartmaatschappij uit Duitsland. De airline beschikt op het moment over negen Embraer E190 vliegtuigen. KLM huurt met name voor de Duitse markt twee Embraer 190 toestellen van de Duitse luchtvaartmaatschappij en is daarmee dus een belangrijke klant. Deze toestellen worden sinds 29 augustus ingezet op het Cityhopper netwerk.

De samenwerking is nu verlengd tot in de winterdienstregeling. De laatste geplande vlucht staat nu gepland op 8 januari 2023, eerder was dat nog 8 januari 2023. De toestellen zullen vluchten uitvoeren naar de volgende KLM Cityhopper bestemmingen:

  • Basel/Mulhouse
  • Düsseldorf
  • Hannover
  • Neurenberg
  • Stavanger
  • Stuttgart

In de Embraer 190 toestellen van de luchtvaartmaatschappij staan 100 stoelen. Deze staan in een 2-2 opstelling en er is geen Europe Business Class cabine aanwezig. Je kunt deze vluchten herkennen aan het feit dat de website aangeeft dat deze uitgevoerd worden door German Airways.

Reis je met een van deze toestellen, dan kun je het beste een stoel selecteren in de eerste vier rijen. Deze worden verkocht als reguliere stoel maar hebben veel meer beenruimte dan de andere stoelen. Er is namelijk ook geen Economy Comfort cabine aanwezig op deze toestellen.

German Airways Cabine E190 Copyright German Airways

Afbeeldingen ©GermanAirways, KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *