KLM Holidays €50,- voucher nu voor 1 ING punt2 min leestijd

KLM’s eerste Boeing 787-10 Dreamliner eind juni in Nederland

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is nu mogelijk om €50,- te besparen op een KLM Holidays pakketreis. Je kunt met deze deal zelf je KLM-vlucht, hotel en/of auto uitkiezen. Tot en met 1 januari is er een aanbieding bij ING waarbij je maar 1 punt nodig hebt om de voucher te bestellen. Hiermee bespaar je 1.999 ING punten ten opzichte van het reguliere tarief.

KLM Holidays met ING

In de ING winkel kun je één voucher kopen van €50,-.  Je kunt deze vouchers aanschaffen via de website van ING Rentepunten tegen inlevering van 1 punt. Normaliter heb je daar 2.000 punten voor nodig.

Je kunt maximaal één voucher inwisselen bij een boeking. Het is mogelijk om deze te gebruiken voor een Deal tot 11 maanden van te voren en de vouchercode is 6 maanden geldig na uitgiftedatum. Alle voorwaarden vind je in de ING winkel.

Besparen met Airmiles en Flying Blue miles

Bij Air Miles is het mogelijk om een voucher te kopen met je gespaarde punten. Deze voucher is te verzilveren tot zes maanden geldig na het moment van aanschaffen. Deze voucher is geldig voor reizen tot 11 maanden na het boeken. Je kunt maximaal één voucher gebruiken per boeking, het is dus verstandig om van te voren te bekijken welke optie het meest voordelig is.

Je hebt de mogelijkheid om deze vouchers aan te schaffen:

  • €25,- korting tegen inlevering van 2.500 Air Miles
  • €50,- korting tegen inlevering van 5.000 Air Miles
  • €75,- korting tegen inlevering van 7.500 Air Miles
  • €100,- korting tegen inlevering van 10.000 Air Miles
  • €150,- korting tegen inlevering van 15.000 Air Miles

Daarnaast vraagt Air Miles €1,- aan servicekosten. Je kunt er ook voor kiezen om dit te betalen met 100 Air Miles. Voor het bestellen van de voucher en alle voorwaarden kun je op deze pagina terecht.

Ook is er nog de optie om je gespaarde Flying Blue miles in te wisselen voor een kortingsvoucher. Daarbij heb je de keuze uit een voucher van €100,- tegen inlevering van 27.250 miles of een voucher van €200,- voor 54.500 miles. De meeste reizigers halen meer waarde uit het inwisselen van de Flying Blue miles voor een award ticket, dan dat je deze inwisselt voor een kortingsvoucher. Je gespaarde Flying Blue miles kun je bijvoorbeeld inzetten voor een award ticket tijdens de Promo Rewards. Met deze Promo Rewards kun je vaak tot 50% besparen op een award ticket met KLM en/of Air France binnen Europa en daarbuiten.

Voucher inwisselen

De voucher van ING Rentepunten en Air Miles kun je inwisselen op de KLM Holidays website. De vouchercode vul je in vanaf stap 3 ‘Extra’s, waarna je de rest van de betaling voldoet. De korting van de voucher wordt dan direct verrekend.

KLM Holidays Air Miles

Afbeeldingen ©KLM/Air Miles

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *