Krijg tot wel 25% korting op je verblijf bij IHG1 min leestijd

Rooftop bar en zwembad (foto copyright IHG)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

IHG heeft op dit moment een actie lopen waarbij je tot wel 25% korting kunt krijgen op hotelverblijven binnen Europa en het Verenigd Koninkrijk. Je dient wel te boeken voor of op 12 januari 2022.

25% korting bij IHG

Als je dus voor 12 januari 2022 een hotelverblijf boekt binnen Europa of het Verenigd Koninkrijk kun je tot wel 25% korting krijgen. Dit geldt voor verblijven tot 4 september 2022. Om de korting te krijgen dien je wel een speciaal tarief te boeken, namelijk de Advance Save – IHG Rewards Member-rate. De actie is geldig voor verblijven in de volgende hotels: InterContinental, Regent, Kimpton, Crowne Plaza, Hotel Indigo, Voco, Holiday Inn, Holiday Inn Express en Staybridge Suites. Om de korting te krijgen dien je minimaal een nacht vooraf te betalen. Ook dien je je verblijf minimaal 3 dagen van te voren te boeken. Deze is volledig terugbetaalbaar als je minimaal 7 dagen voor je verblijf annuleert. Je kunt dus flexibel zijn en nu je verblijf boeken en later weer annuleren als je een betere deal hebt gevonden.

IHG Korting

Heb je nog geen IHG Rewards account, meldt je dan hier aan. Houd er ook rekening mee dat je je verblijf dient te boeken via de IHG Rewards boekingskanalen, zoals de website of de app. Boekingen via externe kanalen zoals Booking.com of Expedia komen dus niet in aanmerking. De korting geldt verder alleen op je verblijf. De korting geldt niet voor eventuele extra’s zoals eten en drinken en de minibar. Verder is het niet mogelijk om deze actie te combineren met andere acties of promoties.

IHG hotelkamer Intercontinental Barcelona
Krijg tijdelijk tot 25% korting op je verblijf bij IHG (bron: IHG)

Uitgelichte afbeelding: IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *