KLM hervat vanaf maart vluchten naar Bali2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM wil vluchten naar Bali vanaf maart weer hervatten. Een paar weken geleden werd al bekend dat het Indonesische eiland inmiddels weer buitenlandse toeristen ontvangt.

KLM weer naar Bali

Nu buitenlandse toeristen weer welkom zijn op Bali, hervatten verschillende maatschappijen hun vluchten weer naar het Indonesische eiland. Zo vloog Singapore Airlines vorige week weer sinds lange tijd op Denpasar. KLM vloog tot de uitbraak van de pandemie rechtstreeks vanaf Amsterdam op Denpasar met een tussenstop op Singapore. De maatschappij heeft deze week laten weten de vluchten weer te willen hervatten. KLM zet op deze route een Boeing 777-300 in en dit toestel biedt plaats aan in totaal 408 passagiers, waarvan 34 in World Business Class, 40 in economy comfort en 334 in economy.

KLM
KLM vliegt vanaf maart weer op Bali.

Er geldt op dit moment echter nog wel een quarantaineplicht van minimaal 3 dagen. Men verwacht echter dat deze quarantaineplicht medio maart komt te vervallen. In plaats daarvan moeten alle reizigers dan wel een test doen. In eerste instantie vliegt KLM drie dagen per week op Bali. Vanaf Amsterdam is dit elke dinsdag, vrijdag en zondag. Deze vluchten vertrekken rond 21:00 vanuit Amsterdam en komen, na de tussenstop op Singapore, rond 19:00 de volgende dag aan op Bali. Van Bali naar Amsterdam wordt er elke maandag en donderdag gevlogen. Deze vluchten vertrekken om 20:30 vanuit Bali en komen de volgende ochtend om 7:50 aan op Amsterdam.

Reisadvies

Op dit moment geeft het Ministerie van Buitenlandse Zaken nog steeds code oranje af voor Bali. Dit houdt in dat niet-essentiële reizen in principe worden afgeraden. Het is op dit moment nog onduidelijk of en wanner het reisadvies zal veranderen naar code geel of groen. Check voor het boeken en vlak voor vertrek altijd de actuele reisadviezen via bijvoorbeeld de website van Nederland Wereldwijd.

Uitgelichte afbeelding: KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *