KLM geeft 15% extra tegoed bij aanvraag voucher

B787 KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM geeft nu 15% extra tegoed als je een voucher aanvraagt voor een geannuleerd ticket. Gisteren kwam de luchtvaartmaatschappij al met een nieuw beleid, waarbij je een keuze hebt uit een voucher of een terugbetaling. Dit nieuwe beleid geldt alleen voor passagiers wiens ticket vanaf 14 mei 2020 geannuleerd zal worden.

KLM geeft 15% extra waarde bij voucher

De nieuwe vouchers en de vouchers die eerder zijn uitgegeven, krijgen 15% extra waarde toegekend. Deze extra waarde kun je gebruiken voor een nieuwe boeking. De waarde zal niet uitgekeerd worden na 12 maanden, als er geen nieuwe boeking gedaan is met de uitgegeven voucher. Is het tegoed deels of niet gebruikt in deze periode, dan zal KLM dit bedrag na 12 maanden uitkeren. Dit geldt alleen voor boekingen waarvan de vlucht geannuleerd wordt door KLM.

Door extra waarde toe te voegen aan de voucher hoopt de luchtvaartmaatschappij het aantrekkelijker te maken om een voucher aan te vragen. Het verwerken van de aanvragen zal enige tijd in beslag nemen gezien veel passagiers momenteel een aanvraag doen. Dit extra tegoed volgt ook de aanbeveling van de Europese Commissie en de minister om de passagier ervan te overtuigen om een voucher te kiezen.

De voucher kun je gebruiken voor een KLM, Delta Air Lines, Virgin Atlantic, Kenya Airways of Air France vlucht. Het moet wel op een KLM of Air France ticket worden uitgegeven. Je kunt het tegoed ook gebruiken voor extra opties voor een KLM vlucht zoals een Economy Comfort stoel of een stoel bij de nooduitgang. De volledige voorwaarden en updates kun je hier vinden.

Op deze manier kun je een KLM EMD-voucher inwisselen voor een nieuwe boeking of extra optie. Het is ook mogelijk om een naamgebonden voucher te gebruiken voor iemand anders. Hoe je dit exact kunt doen lees je hier.

KLM Vloot

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *