KLM vanaf oktober weer naar Abu Dhabi1 min leestijd

KLM Airbus A330-300 in de nieuwe livery (Bron: KLM)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM wil eind dit jaar weer vliegen tussen Amsterdam en Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten. Dat blijkt uit het boekingssysteem van de luchtvaartmaatschappij. De vlucht naar Abu Dhabi wordt gecombineerd met Muscat, Oman.

KLM in de winterdienstregeling weer naar Abu Dhabi

Vanaf de start van het winterseizoen op 30 oktober 2022 staan er weer vluchten gepland. De luchtvaartmaatschappij wil vanaf oktober weer zes keer per week vliegen naar deze luchthaven. Alleen op zaterdag is er geen vlucht.

De vluchten tussen Amsterdam Airport en Abu Dhabi worden volgens dit schema uitgevoerd:

  • KL453 vertrekt om 10:30 uur uit Amsterdam en komt om 20:05 uur aan in Abu Dhabi
  • KL454 vertrekt om 01:55 uur uit Abu Dhabi en komt om 06:40 uur aan in Abu Dhabi

In de tussentijd vliegt het toestel vanaf Abu Dhabi verder naar Muscat en weer retour. Op de volledige route zet de luchtvaartmaatschappij een Airbus A330-200 in.

Aan boord van de A330-200 is plaats voor 30 passagiers in World Business Class. Deze stoelen staan in een 2-2-2 configuratie. De stoelen in Economy Class en Economy Comfort staan in een 2-4-2- opstelling, waarbij er plaats is voor 292 passagiers. Ook is het mogelijk om virtueel door dit toestel te lopen. Wil je weten waar je het beste kunt zitten? Kijk dan in de KLM Best Seat Guide.

Ook Etihad vliegt dagelijks tussen Abu Dhabi en Amsterdam. Verder vliegt KLM dagelijks naar Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten.

KLM A330

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *