KLM Deal: New York voor slechts 270 euro!

klm deal

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vandaag verscheen er een mooie KLM deal! Vlieg vanaf Brussel naar New York en terug in economy class voor slechts 270 euro! Er zijn verschillende data beschikbaar en we zetten het hier allemaal netjes voor je op een rijtje.

Ik krijg dagelijks op mijn smartphone talloze notificaties in verband met deals. Soms zit er niks interessants bij, maar deze wilde ik jullie niet onthouden.

Wanneer?

De goedkoopste tarieven zijn te vinden in de maanden april, mei en juni. Voordien of nadien liggen de prijzen aanzienlijk hoger.

klm deal
Tarieven tijdens de maanden april en mei

 

klm deal
Tarieven tijdens de maanden mei en juni

Vanaf het moment dat je een datum selecteert op Google Flights, dan krijg je meteen een overzicht. Daar is te zien bij welke maatschappijen dit tarief te boeken is.

klm deal
Overzicht van de airlines

Zoals je kan zien worden de rechtstreekse vluchten gevlogen met Delta. Je kan er voor kiezen om bij Air France of KLM te boeken. Je kan eventueel ook via Delta zelf boeken, maar dan betaal je 80 euro meer!

Wat is er inbegrepen?

Om dit te achterhalen heb ik op de site van KLM een dummy boeking gemaakt. Op die manier kon ik achterhalen wat er in dit tarief is inbegrepen. Op het eerste scherm waar je de vluchten selecteert zijn er nog geen details te bespeuren. Die geeft gewoon het overzicht van de vluchten met daar onder de prijs van ongeveer 270 euro.

klm deal
Een koopje voor 270 euro!

Maar op het moment dat je verder klikt, dan krijg je meer te zien. Dan kan je zien dat er verschillende tarieven zijn voor deze tickets. Je kan namelijk extra betalen om ruimbagage mee te nemen. Met de zogenaamde “Light” formule vlieg je enkel met handbagage en is het niet mogelijk om te annuleren. Indien je wil omboeken, dan betaal je daar 150 euro extra voor plus het tariefverschil.

klm deal
Overzicht van de verschillende tarieven

Maar hoeveel kleding heb je nodig voor een paar dagen in New York? Wat ondergoed, schone sokken en wat kleding past makkelijk in je handbagage. Ik heb geen idee hoe lang deze tarieven nog online staan of hoe het zit met de beschikbaarheid. Maar indien je altijd al eens graag naar NYC hebt willen vliegen maar het niet hebt gedaan omwille van de dure tickets. Laat dan deze kans absoluut niet aan je voorbij gaan!

Reacties

  1. Tim82 zegt

    Dat boeken bij Delta 80€ duurder is heeft er mee te maken dat je daar op het tarief uitkomt wat bij KLM als standard (+80€) wordt aangemerkt, dus mét ingecheckte ruimbagage en gratis stoelkeuze vooraf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *