Kimpton Spring Sale: tot 30% korting2 min leestijd

Kimpton Spring Sale: tot 30% korting (Bron Kimpton/IHG)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Kimpton Hotels, onderdeel van IHG One Rewards, komt weer met een Sale. Deze keer kun je tot 30% korting krijgen op een overnachting. Je moet er echter wel snel bij zijn, de actie is namelijk geldig voor boekingen die uiterlijk donderdag 23 maart 2023 zijn gemaakt. Eerder maakte IHG One Rewards ook al een promotie bekend waarbij je 2.000 bonuspunten kunt verdienen.

Kimpton Spring Sale korting

Met de Spring Sale actie van Kimpton kun je dus tot 30% korting krijgen op je verblijf. De korting geldt op de Best Flexible Rate en is alleen geldig voor leden van IHG One Rewards. Maar als je nog geen lid bent kun je dat alsnog gratis worden.

Het is wel belangrijk om snel te boeken, want de promotie is nog geldig tot en met donderdag 23 maart 2023. Het verblijf dient te vallen tussen 24 maart en 9 juli 2023. Er zijn mogelijk enkele black out data van toepassing. Verder staat er in de kleine lettertjes dat sommige hotels een minimum aantal nachten hanteren om voor de korting in aanmerking te komen. Dit is vergelijkbaar met de actie die Accor ALL recentelijk nog lanceerde waarbij je tot 6.000 bonuspunten kunt verdienen. Hiervoor geldt echter een verblijf van minimaal 2 nachten.

Voor het boeken met korting en een overzicht van de deelnemende hotels kun je terecht op deze actiepagina van de Kimpton Spring Sale.

King Executive kamer in het Kimpton De Witt Hotel in Amsterdam (Bron: Kimpton Hotels)

Wereldwijd merk

De hotels van Kimpton zijn over de gehele wereld te vinden, met uitzondering van Afrika. De meeste Kimpton Hotels zijn gevestigd in Noord-Amerika. In Europa zijn er 7 Kimpton Hotels, waaronder in Parijs, Barcelona, Londen en Manchester. In Amsterdam kun je het bekende Kimpton De Witt vinden (check hier onze uitgebreide review). In België en Duitsland zijn op dit moment nog geen hotels van Kimpton te vinden. Later dit jaar worden er nog nieuwe Kimpton Hotels geopend in Frankfurt, Boedapest en Rotterdam. Een overzicht van alle (toekomstige) Kimpton vestigingen kun je hier bekijken.

Gasten van Kimpton Hotels krijgen gratis WiFi (als IHG One Rewards lid), dagelijks ‘evening social hour’ en gratis koffie en thee service in de ochtend. Ook is er gedacht een yogamatjes in de hotelkamer en gratis leenfietsen in het hotel. Tot slot zijn de Kimpton hotels diervriendelijk en kun je dus ook je trouwe viervoeter meenemen op reis.

Bron omslagfoto: Kimpton / IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *