Verdien 2.000 bonuspunten met je verblijf bij IHG1 min leestijd

Six Senses Crans-Montana (Bron: IHG)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

IHG heeft haar promotie voor de winter bekendgemaakt waarbij je 2.000 bonuspunten kunt verdienen per overnachting. Deze promotie loopt van 9 februari tot 14 april 2023. Een voorbeeld van een hotel dat bij IHG aangesloten is, is bijvoorbeeld het Boutique Hotel Indigo in Helsinki.

IHG Winterpromotie: 2.000 bonuspunten per verblijf

Voor elke twee nachten ontvang je 2.000 bonuspunten tijdens de actieperiode. Het registreren voor deze promotie is verplicht en dat kun je doen tot 14 april 2023. Het verblijf moet zijn tussen 9 februari en 14 april 2023.

Om in aanmerking te komen voor de 2.000 bonuspunten moet je je voor je verblijf ingeschreven hebben op de registratiepagina. Bijna alle betaalde verblijven komen in aanmerking voor de promotie. De enige uitzondering is dat een verblijf minimaal $30,- moet kosten. Een verblijf geboekt met punten komt ook niet in aanmerking.

IHG 2.000 bonuspunten per verblijf ©IHG

Er is geen maximaal aantal punten dat je kunt verdienen tijdens de promotieperiode. De volledige voorwaarden van deze promotie kun je vinden op de registratiepagina. Met je verblijf spaar je natuurlijk ook de standaard punten in IHG

IHG heeft veel hotels verspreid over de wereld en bevat meerdere merken. Je kunt bijvoorbeeld overnachten bij Voco Parijs Montparnasse of Holiday Inn Express Adelaide City Centre. Ook in Nederland zijn er diverse hotels, zoals VOCO The Hague.

IHG hotel merk voco vestigt voor het eerst in Parijs, Frankrijk.
IHG hotel merk voco vestigt voor het eerst in Parijs, Frankrijk.

Afbeeldingen ©IHG

Reacties

  1. Van Gooiland zegt

    “IHG heeft haar promotie voor de winter bekendgemaakt waarbij je 2.000 bonuspunten kunt verdienen per overnachting. […] Voor elke twee nachten ontvang je 2.000 bonuspunten tijdens de actieperiode.”

    ?!?

    Hoeveel punten precies voor een overnachting?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *