Kies thuis je favoriete menu bij Delta One2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is vaak nog maar een verassing wat je te eten krijgt tijdens je vlucht. Soms is het menu op voorhand bekend, maar dat is zeker niet altijd het geval. Bovendien zijn last minute wijzigen altijd mogelijk. Diverse airlines komen met het concept dat je zelf meer invloed uit kunt oefenen op de maaltijden die je aanbood krijgt. Denk bijvoorbeeld aan Anytime for You van KLMThai Airlines laat je vooraf je maaltijd bestellen in Business Class. Soms kun je ook in Economy gebruikmaken van een vergelijkbare service, bijvoorbeeld bij Lufthansa. Delta komt nu met een vergelijkbare service voor Delta One.

Delta One

De business class cabine van Delta One is het paradepaardje van de Amerikaanse maatschappij. Deze cabine is beschikbaar op de long haul intercontinentaal en long haul domestic. Een nog relatief nieuwe variant daarvan is de Delta One Suite. Dit product is nog niet beschikbaar op alle intercontinentale toestellen.

"De

Pre-order

Eerder dit jaar startte Delta al met een proef waarbij je vooraf zelf je maaltijd kon bestellen. Deze service werd alleen aangeboden op geselecteerde vluchten. De service is ook alleen beschikbaar wanneer je in Delta One reist. Nu heeft de maatschappij deze service uitgebreid naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd. Zo heb je nooit meer het probleem dat jouw keuze niet meer beschikbaar is.

Hoe werkt deze service voor Delta One business class dan? Je krijgt drie dagen voor je vlucht een e-mail van de SkyTeam partner. In de e-mail krijgt je dan de mogelijkheid een keuze te maken uit de beschikbare maaltijden. Meer over de maaltijden bij Delta One lees je hier. Je kunt momenteel een keuze maken uit de nieuwste wintermaaltijden. Deze maaltijden zijn samengesteld in samenwerking met diverse bekende chefs. Dat geldt niet alleen voor business class, maar ook voor de maaltijden in economy. Er worden zoveel mogelijk gezonde lokale ingrediënten gebruikt. Meer over wat er allemaal te kiezen is dit seizoen lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *