Je complete vakantie boek je voortaan bij Transavia Holidays

Je complete vakantie boek je voortaan bij Transavia Holidays

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hoe fijn is het om bij een partij je complete vakantie te boeken? Alles onder één dak en dus maar één partij waar je contact mee moet hebben als je iets wilt vragen, wijzigen of annuleren. KLM startte al eerder een samenwerking met Airtrade om deze pakketreizen aan te bieden. Maar ook Transavia ziet haar kans en springt in dit gat van een complete vakantie boeken via Transavia Holidays.

Airtrade

Zoals gezegd biedt KLM al haar bekende Package Deals aan. Deze worden in samenwerking met Airtrade samengesteld en verkocht. Voordeel van deze complete vakantie is dat je bijvoorbeeld je reis + verblijf of vervoer in één compleet pakket kunt boeken. Transavia start nu ook met Transavia Holidays. Het was de bedoeling om Transavia Holidays al in de lucht te hebben op 1 april. Echter door de huidige Coronacrisis is besloten het uit te stellen, aldus Marcel de Nooijer (CEO Transavia). Transavia Holiday zal in augustus in de lucht gaan.Je complete vakantie boek je voortaan bij Transavia Holidays

Transavia zal net als KLM de samenwerking aan gaan met Airtrade. Zij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van deze reizen. Groot voordeel is dat Airtrade is aangesloten bij de ANVR en SGR. Dat betekent dat je complete vakantie ook nog eens goed verzekerd is. Bijvoorbeeld voor een faillissement.

Ook Airtrade is blij met deze samenwerking, aldus Jeroen Martron, CEO Airtrade.

Transavia is tweede luchtvaartmaatschappij die gebruik gaat maken van onze technologie in combinatie met onze touroperator verantwoordelijkheid. Het bestaande partnership met Transavia wordt hiermee versterkt. Transavia Holidays heeft volgens ons grote potentie en wij hebben dan ook heel veel zin in deze mooie samenwerking.

– Jeroen Matron, CEO Airtrade –

Hoe werkt het?

Met Transavia Holidays is dus een nieuw product van Transavia geboren. Eenvoudig kun je je reis met Transavia en een verblijf combineren. Wil je extra zaken toevoegen, dat kan. Denk aan bijvoorbeeld autohuur, een transfer van de luchthaven naar je hotel en terug of een activiteit ter plaatsen. Alles dus in één pakket. Transavia geeft aan dat het heeft gemerkt dat reizigers behoeften hebben aan zekerheid, zeker in deze Coronacrisis. Met de verkoop van deze complete vakanties moet dat mogelijk zijn. Je hoeft namelijk niet bij verschillende partijen allerlei zaken te regelen, je kunt het allemaal op een plek doen. Vanaf augustus kun je voortaan complete vakantie boeken bij Transavia Holidays.

Je complete vakantie boek je voortaan bij Transavia Holidays

Bron & beeldmateriaal: Transavia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *