Spaar extra Flying Blue Miles met KLM Package Deals

Verdien extra Flying Blue miles met de KLM Package Deals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Soms kan het lonen om een vlucht, hotel en/of autohuur in een pakket te boeken. Bovendien is scheelt het uitzoekwerk.  KLM speelt hierop in met de KLM Package Deals. Recentelijk schreven we al over de mogelijkheid om ING Rentepunten en Airmiles in te wisselen voor extra korting op de KLM Package Deals. Nu biedt KLM ook nog eens extra Flying Blue miles als je een Package Deal boekt.

Flying Blue Miles

Als je een pakketreis boekt bij KLM dan krijg je de miles die je normaal ook zou krijgen bij het boeken van een losse vlucht. Uiteraard is het aantal miles afhankelijk van de boekingsklasse en een eventuele status bij Flying Blue. Als je nu een KLM Package Deal (pakketreis; ticket + hotel en/of autohuur) boekt, dan krijg je tijdelijk extra Flying Blue Miles over de totale pakketprijs, bovenop de gebruikelijke miles voor de vlucht. Je ontvangt voor elke 2 euro die je uitgeeft 1 extra mile. Dit krijg je dus over de totale pakketprijs (exclusief de boekingskosten).

Let op dat extra miles naar de hoofdboeker gaan. Eventuele medereizigers ontvangen wel de reguliere XP en miles, maar krijgen geen bonus. De extra miles worden uiterlijk drie weken na de terugreis bijgeboekt op je Flying Blue account. Het is belangrijk om bij het boeken meteen de juiste Flying Blue gegevens in te voeren. Er is namelijk geen retroclaim mogelijk bij deze actie. De retroclaim is wel mogelijk voor de reguliere XP en miles. De actie is alleen geldig als je boekt via de speciale website van de KLM Package Deals. De actie loopt tot 30 september 2019. Alle voorwaarden kun je hier teruglezen.

Deze actie is te combineren met extra korting met Rentepunten of Airmiles. Let op dat het aantal miles dat je krijgt dan wel minder is. Over het kortingsbedrag verdien je namelijk geen miles.

Zo werkt het

Hieronder hebben we een aantal voorbeelden voor je op een rijtje gezet. De hoofdboeker krijgt dus over het totale bedrag 1 extra mile per elke 2 euro die je uitgeeft. Een eventuele korting met Rentepunten of Airmiles moet je er nog aftrekken.

Een paar dagen naar Faro (met twee personen) levert je een bonus op van 118 miles (Bron: KLM Package Deals)
Een paar dagen naar Faro (met twee personen) levert je een bonus op van 118 Flying Blue miles (Bron: KLM Package Deals)
Of ga je liever naar New York (met twee personen)? Dit levert je een bonus op van 951 Flying Blue miles (Bron: KLM Package Deals)
Een reis naar Bangkok (met twee personen) levert je een bonus op van 1.100 Flying Blue miles (Bron: KLM Package Deals)
Een reis naar Bangkok (met twee personen) levert je een bonus op van 1.100 Flying Blue miles (Bron: KLM Package Deals)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *