Instant status match naar Sixt Platinum!1 min leestijd

status match naar Sixt Platinum

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Autoverhuurder Sixt maakt het wel heel makkelijk om Platinum status te verkrijgen! Bij aanmelding met een hele hoop hotel of frequent flyer programma’s krijg je een instant upgrade naar Platinum! Hiermee krijg je onder andere tot 15% korting op de huur, een automatische upgrade naar de hoogste voertuigcategorie en gebruik van de Fastlane. Normaal moet je hiervoor 20x per jaar huren.

Om hier gebruik van te maken ga je simpelweg naar de aanmeldpagina en vul je je gegevens in. Vervolgens krijg je een bevestigingsmail. Via de link in die mail kom je op de pagina waar je je adres en dergelijke in kan voeren. Op de volgende pagina kom je bij ‘optional information’.

status match naar Sixt platinum

Als je de ‘Card upgrade’ expand kan je uit tientallen hotel- en airline statussen kiezen, je kaartnummer opgeven en een bewijsstuk uploaden. Klik dán pas op complete registration en je account is instant Platinum! status match naar Sixt platinum

Ik weet niet of het nog uitmaakt welke status je ingeeft – er staan zelfs basisniveaus bij – om de Platinum status te krijgen. Ik zou gewoon het hoogste niveau wat je hebt bij een van de programma’s gebruiken. Zelf heb ik HHonors Diamond gebruikt. Aangezien de upgrade instant was, lijkt het er ook op dat ze de bewijsstukken niet controleren.

UPDATE: Een lezer heeft gemaild dat Sixt heeft gemeld dat leden eigenlijk maar één niveau hoger geüpgraded zouden moeten worden.

Reacties

 1. liindaa_01 zegt

  Ik heb nog nergens een status bereikt dus uitgeprobeerd met mijn FB Ivory, en krijg een SIXT Express (het basisniveau). Het maakt dus wel degelijk uit welke status je ingeeft. Wellicht dat het wel werkt als je aangeeft een hogere status te hebben, terwijl je die niet hebt, maar dat heb ik niet uitgetest.

 2. The Flying Dutchboy zegt

  Dank voor de reacties, allen. Interessant dat er dan wel basisniveaus in de lijst van partnerprogramma’s staan, als dat toch geen upgrade geeft.
  Verder is het mogelijk dat ze de status niet eens verifiëren… 😉

 3. Stef zegt

  Helaas heb ik geen status bij 1 van de mogelijke programma’s. Toch geprobeerd en aangegeven dat ik het hoogste niveau heb bij 1 van de programma’s. Dit leverde me ‘instant’ platinum. Echter lijken de platinum voordelen (nog) niet actief. De korting zie ik bv niet. Ik gok dat je status pas echt definitief is zodra je je kaart binnen hebt per mail.

  • Coen zegt

   Hoi Stef,

   Ik heb hetzelfde gedaan. Hoe staat de platinum status er bij jou bij na 2 jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *