InsideFlyer Malediven Giveaways: Win vijf nachten in het Sun Siyam Iru Veli Maldives3 min leestijd

InsideFlyer Return to Travel: win een verblijf bij het Sun Siyam Iru Veli Maldives

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ook vandaag mogen we in samenwerking met Visit Maldives weer een reislustige prijs weggeven. Elke dag maken InsideFlyer lezers namelijk kans op bijzondere hotelovernachtingen in verschillende luxe resorts op de Malediven. Wie kijkt daar nu niet naar uit? Deze keer kun je vijf overnachtingen winnen bij het luxe Sun Siyam Iru Veli op de Malediven.

Win vijf nachten in het Sun Siyam Iru Veli Maldives

Het Sun Siyam Iru Veli is een prachtige tropische hideaway in het hart van het zuidelijke Nilandhe Atoll. Het resort is per watervliegtuig zo’n 40 minuten van de internationale luchthaven Velana verwijderd en is onderdeel van de Sun Siyam groep. Deze keten heeft vier resorts op de Malediven. De chique en ruime accomodaties bieden veel privacy. Of je nu aan het strand zit of aan het water, elke vijf sterren-suite heeft een eigen zwembad!

Culinair gezien biedt het resort ook genoeg met twee à la carte restaurants en een buffetrestaurant. In de Grouper Grill worden sappige steaks en verse zeevruchten geserveerd, terwijl Roma zich richt op mediterrane gerechten. Daarnaast heeft de Sun Siyam Iru Veli twee poolbars, waarvan één, de Fresh Water Bar, exclusief voor volwassenen is.

Het Resort heeft een spa voor ontspanning en een gecertificeerd duikcentrum voor beginnende en gevorderde duikers. Van vissen bij zonsondergang met een barbecue op het strand, tot een eilandlunch op een biologische boerderij. Het eiland zit nooit zonder tropische avonturen. Het resort biedt ook een unieke ervaring geïnspireerd op de film Cast Away, waar gasten de dag kunnen doorbrengen op een afgelegen zandbank.

Samen met Visit Maldives geven we vijf nachten weg in een oceaansuite met zwembad voor twee personen. Bij de prijs zit een volpension inbegrepen. Je krijgt ook de watervliegtuigtransfers erbij naar het Sun Siyam Iru Veli.

Het luxe Sun Siyam Iru Veli Maldives Resort
Het luxe Sun Siyam Iru Veli Maldives Resort met uitzicht op de zee (Bron: Sun Siyam Iru Veli Maldives)

Meedoen

Om kans te maken op de prijs van vandaag registreer je je via de speciale registratiepagina. Of je klik op onderstaande button. Wees er snel bij, want de registratie sluit al in de ochtend van zaterdag 17 juli 2021.

Voorwaarden voor deelname

GEEN AANKOOP NODIG OM DEEL TE NEMEN OF TE WINNEN. HET DOEN VAN EEN AANKOOP OF BETALING VAN ENIGE VORM ZAL UW KANS OP WINNEN NIET VERGROTEN. NIETIG WAAR VERBODEN OF BEPERKT DOOR DE WET.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties en deze wordt binnen 14 dagen na het einde van de Return To Travel-promotieperiode via e-mail op de hoogte gebracht. In het geval dat de winnaar niet binnen 7 dagen op deze aankondiging reageert, wordt de prijs niet aan hem of haar toegekend en toegewezen aan een nieuwe winnaar. U kunt één keer per dag deelnemen.

Door deel te nemen aan deze actie gaat u ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen, maar u kunt zich daar natuurlijk op elk moment voor afmelden.

Door deel te nemen aan deze promotie gaat u automatisch akkoord met het privacybeleid van ons, maar ook onze partner.

InsideFlyer en onze partners zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat prijzen correct worden ontvangen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor fouten door derden (bijv. levering) en andere problemen buiten onze controle (bijv. COVID-19-gerelateerde sluitingen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *