InsideFlyer Exclusive: Buy LifeMiles Promo

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

LifeMiles is een loyaliteitsprogramma waar je niet vaak van hoort in Europa, maar dat betekent niet dat het geen waarde heeft voor ons. LifeMiles is het loyaliteitsprogramma van de Zuid-Amerikaanse airline Avianca. Avianca is lid van Star Alliance, dus kan je via LifeMiles award tickets kopen met Star Alliance airlines. Wel op passen met LifeMiles: hun call center is erg moeilijk om mee te communiceren als je iets wilt veranderen aan je ticket. De airline biedt tot 18 december een bonus van tot en met 125% extra miles wanneer je miles koopt, en tot 29 november een bonus van tot en met 135% extra miles alleen voor InsideFlyer lid!

buymileslifemiles

LifeMilesInsideFlyerPromoLifeMilesIF2

Als je boven de 101.000 miles plus bonus koopt, kost het je USD$1.4 cent (ongeveer €1.31 cent) per mile. Dan kan je best voordelig met Thai Airways in de first class zitten op hun A380 uit Frankfurt of Parijs naar Bangkok, of met z’n tweeën naar Bangkok vanuit Amsterdam in Eva Air Royal Laurel Class. LifeMiles zijn nog nooit zo goedkoop geweest, maar helaas is het alleen meteen een heel groot bedrag. Voor sommige mensen kan het voordelig zijn, misschien wil jij een familievakantie boeken, of heb je een  first class “round-the-world” in gedachte. Dus als de uitwerking van miles voor jou voordelig zijn, raad ik het aan!

Om deze promo te kunnen benuttigen, moet je naar onze “Award Store” gaan: www.insideflyer.nl/forums/pages/award-store/ (klik) en ingelogd zijn. Vul daarna je LifeMiles nummer in en binnen een paar uur krijg je een uitnodiging via e-mail om miles te kopen!

Wat vind jij van deze promotie? Ben je van plan ergens bijzonder heen te vliegen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *