InsideFlyer Borrel1 min leestijd

InsideFlyer Borrel

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Beste lezers,

Deze blog voor frequent flyers door frequente flyers begint steeds groter en groter te worden en dit willen we graag samen met jullie vieren.

Op vrijdag 20 mei vanaf 19:30 uur zal de eerste Insideflyer.nl social drink van 2016 plaatsvinden. Na de eerdere successen willen we dit voorjaar weer iedereen de kans geven om te netwerken, ideeën uit te wisselen, inspiratie op te doen, nieuwe en oude vrienden ontmoeten en een drankje te drinken in de stad die net als jullie altijd in beweging is; Rotterdam!

De borrel is op loopafstand van Rotterdam Centraal (26 minuten van Schiphol per trein), de exacte locatie is op dit moment nog geheim om de spanning op te bouwen.

Deelname is geheel gratis en het welkomstdrankje is uiteraard op kosten van Insideflyer.nl net als de befaamde Insideflyer.nl lugage tags.

Om deze borrel tot een succes te maken willen we jullie vragen om voor maandag 16 mei 23:59 uur een berichtje te sturen naar @FlyingDoc vanwege logistieke redenen zoals name tags en reserveringen.

We hopen jullie allemaal te zien.

Bevestigde deelnemers:

Lionell Innersoul chawa Flying doc FlyRicky jongesander baccarat_guy

Onder voorbehoud:

high_class Fripsmaster Skywalker88 Wammes_NL RSC09 SvnKngs Yoran Wijkstra lloydje33 Denzi

Op het forum is er ook een discussie geopend waar iedereen reacties kan nalaten, dus indien je nog meer vragen moest hebben, aarzel dan niet om het ons te laten weten.

We hopen jullie allemaal te zien!

InsideFlyer NL Team

Reacties

  1. Denzi zegt

    Hi Lionell,

    Kan ik mij nog hiervoor opgeven? volgens mij is deze zo te zien precies na het KLM event +-?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *