InsideFlyer Adventskalender: Win een Luxury Travel Diary Voucher!

adventskalender

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

We zijn een dag verder en we hebben weer een prijs uit te delen. Wederom maak je kans om een leuke prijs te winnen via de Adventskalender van InsideFlyer NL.

adventskalender

Voor degenen die het nog niet weten is deelnemen ontzettend simpel, je hoeft enkel op deze link te klikken voor InsideFlyer NL. Daarna klik je verder op de desbetreffende dag. Vervolgens vul je jouw e-mailadres in en klikt op “Abonneren”.

Vandaag maak je kans om een voucher van £ 50 te winnen die je kan spenderen op de site Luxury Travel Diary Auction. De items waar je via deze veilingsite op kan bieden variëren van een week in de Caraïben, een weekend in Parijs, een weekend in het Four Seasons hotel aan de Nijl tot een verblijf in het nieuwe vijf sterren hotel Keemala in Phuket of in de Peppers Cradle Luxury Mountain Lodge in Tasmanië. Er zijn altijd wel leuke veilingen te vinden.

adventskalenderadventskalender

Wat is Luxury Travel Diary Auctions?

Luxury Travel Diary is een luxe travel blog met goede reviews. Zij bieden reisdeals aan voor je op kan bieden via een veiling. Deze deals kunnen soms voor 30 tot 60 procent van de eigenlijke waarde worden aangeschaft. Het biedt dus mogelijkheden voor koopjes. Deze link biedt een overzicht van alles deals die binnenkort verlopen, dus snel zijn is de boodschap. Je kan er bieden op hotels & villa’s of op reisaccessoires.

adventskalender

Of je nu wint of niet, ELKE lezer van InsideFlyer NL krijgt een gratis voucher van £ 20. Deze voucher krijg je indien je minimaal £ 50 spendeert en een veiling wint.

Om deze gratis voucher in te wisselen, die je na het winnen van een veiling contact op te nemen en de volgende promo code door te geven: IFJAN17. Deze geef je door samen met het Paypal factuur nummer. Luxury Travel Diary zal daarna de £ 20 van het totale bedrag aftrekken.

Voorwaarden van Luxury Travel Diary: deze promo code kan slechts 1 keer per persoon gebruikt worden. Je dient minimaal £ 50 te spenderen. De vervaldatum van de voucher is 31 January 2017. Luxury Travel Diary behoudt zich het recht om het toekennen van de voucher te weigeren indien er niet werd voldaan aan de voorwaarden.

De winnaar zal willekeurig worden gekozen uit alle dagelijkse inschrijvingen. De winnaar(s) zullen bekend gemaakt worden in dit topic (klik) op het InsideFlyer NL forum. Er zal eveneens een e-mail worden verstuurd naar de winnaar(s).

Voorwaarden

Elke dag wordt er een winnaar getrokken, deze zal onmiddellijk op de hoogte gebracht worden via e-mail en dit zal gepubliceerd worden op InsideFlyer. In het geval dat de winnaar niet binnen de 7 dagen reageert op deze mededeling, zal de prijs niet aan hem/haar worden uitgereikt en zal deze worden toegewezen aan een nieuwe winnaar die via een onschuldige hand wordt getrokken. Elke dag mag je één keer deelnemen.

Na registratie voor deze promotie, zal jouw e-mailadres niet worden gedeeld met derden of verkocht worden aan andere partijen. Door deel te nemen aan deze promotie ga je akkoord dat je dagelijkse nieuwsbrieven zal ontvangen van InsideFlyer. Je kan op elk moment uitschrijven van deze nieuwsbrieven.

Veel succes gewenst aan iedereen!

InsideFlyer NL Team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *