Business Class naar Argentinië voor prijs van Economy Class

Aeromexico 787

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een attente volger van InsideFlyer NL wees mij afgelopen week op een goede deal. Deze deal is wel voor de snelle beslissers die het niet erg vinden om op Kerstdag in het vliegtuig te zitten! Je kan namelijk van Amsterdam naar Buenos Aires vliegen in business class voor de prijs van een economy class ticket!

Economy Class

De makkelijkste manier om deze tickets te vinden is via Google Flights. Daar geef je de volgende parameters in:

business class
Retour van Amsterdam naar Buenos Aires tijdens de feestdagen

Nadien krijg je van verschillende maatschappijen en allianties resultaten te zien. Indien je kiest voor een economy class ticket bij Air France, dan ziet de route er als volgt uit:

business class
Lang leve Flying Blue

Dit is aan de prijzige kant voor een ticket in economy class, niet waar? Laten we dan eens kijken wat dezelfde route in business class moet kosten…

Business Class

Je kan de vluchten van economy class wegklikken en daarna verander je bovenaan de klasse naar “business class”. Vervolgens krijg je weer een aantal zoekresultaten te zien. Als je dan kiest voor een combinatie van KLM en AeroMexico, dan zie je het volgende:

business class
Ongeveer 40 euro meer voor business class!?

Je vliegt op zowel de heen- als terugweg in business class met een KLM 747 en met de Boeing 777 van AeroMexico. Vanaf Amsterdam vlieg je eerst naar Mexico City, daar heb je een nachtelijke stop. Dus het biedt de mogelijkheid om een hotel te boeken. De volgende ochtend vlieg je door naar Buenos Aires met AeroMexico.

business class
Een reis naar Zuid-Amerika in business class!

Genieten van je vakantie gedurende een dikke twee weken en dan kan je via dezelfde route huiswaarts. De tickets kosten niet veel meer dan de economy class tickets.

Conclusie

Je zou bijna gek moeten zijn om het niet te doen! Het mooie is dat deze route in business class ook nog een leuk aantal miles oplevert bij SkyTeam. Zijn er mensen die de feestdagen in Zuid-Amerika willen doorbrengen? Dan is het nu het moment om de knoop door te hakken!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *