Air Berlin Topbonus Mileage Surprise

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Tijdens de maand december kom je overal promoties tegen. Air Berlin heeft er ook eentje gelanceerd, de Topbonus Mileage Surprise. Tot en met 18 december 2016 kan je registreren voor deze promotie en dien je een vlucht te boeken. Op die manier maak je kans op één van de prijzen die ze uitdelen.

topbonus mileage surprise

Registratie

Om deel te nemen moet je lid zijn van het Topbonus loyalty programma van Air Berlin. Indien je nog geen lid bent, dan kan je via deze link een account aanmaken. Daarna ga je naar deze pagina om jezelf te registreren voor de Topbonus Mileage Surprise promotie.

Prijzenpot

Air Berlin heeft een flinke prijzenpot ter beschikking gesteld voor deze promotie. De hoofdprijs is een knaller, namelijk 1 miljoen award miles! Elke dag van de promotie worden er volgende prijzen weg gegeven:

  • 2 x 500.000 award miles
  • 4 x 250.000 award miles
  • 10 x 100.000 award miles
  • 20 x 50.000 award miles
  • 40 x 25.000 award miles

Dat zijn meer dan genoeg miles om flink wat trips mee te boeken!

Deelname

Om deel te nemen dien je tot en met 18 december op de site van Air Berlin een vlucht te boeken. Vergeet vooral niet om jouw Topbonus account nummer in te vullen! Indien je genoeg award miles hebt opgespaard, dan kan je die ook gebruiken om vluchten te boeken. Op die manier maak je ook kans om een prijs te winnen. Natuurlijk moet je ook vliegen met Air Berlin, het heeft geen zin om een ticket te boeken en dan te annuleren…

De promotie is gebonden aan een aantal voorwaarden, deze kan je hieronder terugvinden (in het Engels).

topbonus mileage surprise

InsideFlyer NL is niet verantwoordelijk voor eventuele technische fouten die zich voordoen op de sites van Air Berlin. Wij melden enkel dat de promotie beschikbaar is. Voor technische problemen met deze promotie dien je contact op te nemen met de klantendienst van Air Berlin of het Topbonus loyaltyprogramma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *