InsideDeals: voor minder dan € 800 in Business Class van Spanje naar Brazilië3 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Dit is weer een leuke business class deal in samenwerking met Luxury Flight Club! Meestal zijn het TAP Air Portugal en LATAM met de goedkopere business class vluchten naar Brazilië. Maar nu vlieg je met SWISS of Lufthansa business class vanaf Spanje naar Brazilië voor nog geen € 800.

Met de Boeing 777 of 747 naar Brazilië

Als je kiest voor SWISS, dan vlieg je het lange segment in een Boeing 777. Vanaf Spanje heb je één overstap in Zürich. Een ‘Throne Seat’ kost voor deze route €200 per vlucht. Lufthansa voert het lange segment uit met de 747. Hierbij heb je een overstap in Frankfurt. Je leest het trouwens goed, met de 747! Voor velen is het lang geleden aan boord geweest te zijn van de Queen of the Skies.

Tip: als je beide business class producten wilt uitproberen, dan kan je de heen- en terugvlucht verdelen onder beide maatschappijen.

Prijzen liggen tussen €800 en €875 afhankelijk van het vertrekpunt en de data. Maar er zijn ook combinaties te maken met prijzen onder de € 800. Zo vonden wij een retour met SWISS via Zürich voor € 779. Je vliegt dan vanuit Madrid (MAD) met de A220-100 maar Zürich (ZRH) en vervolgt je reis met de Boeing 777 naar São Paulo (GRU). Uiteraard komt er nog wel een positioneringsvlucht bij naar Spanje. Die hoeft niet veel te kosten met bijvoorbeeld Transavia.

Je kan deze vluchten direct via Swiss of Lufthansa boeken. Maar je kunt ook via boekingsplatforms zoals Momondo boeken.

Boeing 747-400 van Lufthansa in de nieuwste livery (Bron: Lufthansa Group)
Boeing 747-400 van Lufthansa in de nieuwste livery (Bron: Lufthansa Group)

Beschikbare routes

Deze InsideDeals is te boeken met verschillende routes. Bijvoorbeeld vanuit Barcelona, Bilbao of Madrid. Hieronder een overzicht.

 • Barcelona (BCN) – São Paulo (GRU)
 • Bilbao (BIO) – São Paulo (GRU)
 • Madrid (MAD) – São Paulo (GRU)
 • Málaga (AGP) – São Paulo (GRU)
 • Palma (PMI) – São Paulo (GRU)
 • Valencia (VLC) – São Paulo (GRU)
Business class cabine aan boord van de SWISS Boeing 777 (Bron: SWISS)
Business class cabine aan boord van de SWISS Boeing 777 (Bron: SWISS)

Tariefregels en te verdienen miles

Voor deze deals gelden wel enkele regels die de airline heeft bepaald. Je dient uiterlijk 7 september te boeken, dus wees er snel bij. Andere stopovers zijn niet mogelijk. De reisdata zijn tot uiterlijk 30 juni 2022. Er geldt een minimaal verblijf van zes dagen en een maximum van drie maanden. De boekingsklasse is Business class (P).

Niet geheel onbelangrijk, hoeveel miles levert deze deal op? We nemen het voorbeeld: Valencia – Sao Paulo in business class retour.

 • Singapore Airlines: 16.704
 • Miles & More: 13.442
 • United Airlines: 13.366

Conclusie

Dit zijn hele goede prijzen voor een business class retour naar Brazilië. Vooral voor SWISS en Lufthansa. Op dit moment staat Brazilië nog op ‘Oranje’. Dus dat betekent wel dat je bij terugkomst nog wel in quarantaine moet. Check altijd de websites van de respectievelijke overheden voor de laatste inreisbeperkingen en documentatieverplichtingen.

Maar gelukkig kan je behoorlijk ver vooruit boeken. Dit zijn wellicht leuke evenmenten die zich afspelen in Sao Paulo:

 • F1 Grand Prix: 5 – 7 november ‘21
 • Braziliaanse carnaval: 25 februari – 2 maart ‘22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *