Emirates in de kijker op de Dutch Grand Prix 20211 min leestijd

Emirates Dutch Grand Prix 2021

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij Emirates sponsort dit weekend de Dutch Grand Prix 2021 in Zandvoort. De Formule 1 races vinden plaats van vrijdag 3 t/m zondag 5 september.

Emirates sponsort Dutch Grand Prix

Emirates is dit weekend zowat overal te zien tijdens de Formule 1 races. Zo heeft de maatschappij uit Dubai een aantal boeiende activiteiten uitgerold. Toeschouwers kunnen bijvoorbeeld foto’s bij de interactieve “Giant F1 Helmet” in de fanzone maken. Daarnaast genieten VIP gasten van gastvrijheid van wereldklasse in de Paddock Club. Ook kun je naast de formule 1 ervaringen genieten van een pitlane-treintour, vrachtwagentour en een fotosafari. Emirates is een groot voorstander van sport en brengt mensen zo bij elkaar. Daarom sponsort de maatschappij verschillende sportevenementen over de hele wereld.

Emirates Dutch Grand Prix 2021
Emirates is dit weekend overal te zien op de Dutch Grand Prix 2021. (bron: Emirates)

Zo was de maatschappij al te zien op meer dan 15 races op de FIA Formula One World Championship™️-kalender in Europa, Azië, Australië, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Sinds 2013 sponsort Emirates de Formule 1 races als Global Partner. Het is voor het eerst sinds 1985 dat de Formule 1 races weer in Zandvoort plaatsvinden. Op dit moment vliegt Emirates 7 keer per week tussen Amsterdam en Dubai vanwaar passagiers toegang hebben tot meer dan 120 bestemmingen. De dagelijkse vlucht naar Amsterdam wordt op dit moment uitgevoerd met een Boeing 777-300ER.

Beeldmateriaal: Emirates

Reacties

  1. Van Gooiland zegt

    Dus Emirates maakt reclame . . . en wat dan nog? Heeft het feit dat ze reclame maken enige nieuwswaarde, of is dit een geval van nóg meer reclame?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *